Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

HET MEEST DIVERSE WERVING- EN SELECTIEBUREAU ​

Onze naam zegt het al: Werk Voor Iedereen. Wij staan voor een kleurrijke en inclusieve arbeidsmarkt. Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van hun opleiding, kwaliteiten en ervaring en niet vanwege hun afkomst en geslacht.

Het meest diverse werving- en selectiebureau

Onze naam zegt het al: Werk Voor Iedereen. Wij staan voor een kleurrijke en inclusieve arbeidsmarkt. Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van hun opleiding, kwaliteiten en ervaring en niet vanwege hun afkomst en geslacht.

Onze kernwaarden

Diversiteit - Stabiliteit - Betrouwbaar - Betrokken

WVI is sinds 2006 een begrip in de Nederlandse Werving & Selectie. Ons creatieve proces, betrokken en ervaren team maakt ons tot een echte vacaturespecialist. Onze focus ligt op de wensen van kandidaat en werkgever, zodat wij tot goede langdurige arbeidsrelaties kunnen komen. WVI is een multiculturele organisatie en streeft ernaar een match te creëren zonder vooroordelen. Ons opendeurbeleid en transparante manier van communiceren zorgen voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen kan kloppen, ook jij!

Wat maakt ons anders?

WVI stands for  equality  and professionalism , every candidate and employer deserves the same attention. Our core values ​​are an important part of our working methodology and are also our distinguishing feature within Recruitment & Selection.

WVI has been an active employment mediator for over 15 years, but we don’t sit still! We love  innovation  and always continue to sharpen our knowledge, so we can always tailor our creative method to the current labor market. Through our  active  and  transparent  approach, we make both employer and candidate satisfied and happy!

Wat maakt ons anders?

WVI staat voor gelijkheid en professionaliteit, iedere kandidaat en werkgever verdient dezelfde aandacht. Onze kernwaarden zijn een belangrijk onderdeel van onze werkwijze en zijn tevens ons onderscheidende kenmerk binnen Werving & Selectie.

WVI is al ruim 15 jaar actief als arbeidsbemiddelaar, maar wij zitten niet stil! Wij houden van innovatie en blijven onze kennis voortdurend aanscherpen, zodat we onze creatieve werkwijze altijd kunnen afstemmen op de huidige arbeidsmarkt. Door onze actieve en transparante aanpak maken wij zowel werkgever als kandidaat tevreden en blij!

Ontmoet ons team

Bessam Jasim
Afraa-admin

Bessam Jasim

Hallo! In 2006 heb ik mijn eerste bedrijf ‘WVI Uitzendbureau B.V.‘ opgericht, met het doel om alle mensen aan het werk te helpen. Ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht. Door onze

Read More »
Afraa Tahri
Afraa-admin

Afraa Tahri

Welkom! Sinds 2010 houd ik me bezig met alle ontwikkelingen binnen de arbeidsbemiddeling en ons bedrijfsbeleid. Door mijn kennis van front- en backoffice ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaat

Read More »
Afraa-admin

Jerry Jensen

Sinds kort werkzaam bij WVI als Accountmanager / Recruitment Professional. Een super leuke arbeidsbemiddelaar waarvan de naam Werk Voor Iedereen al genoeg zegt en voor staat. Het is een prachtige

Read More »
Afraa-admin

Tarik Askar

Mijn naam is Tarik en ik ben recruiter bij WVI. In deze functie ben ik de aanspreekpunt van kandidaten en klanten. Heb je help nodig bij het solliciteren of wil

Read More »

Ervaringen van onze kandidaten

Hemmo Brink
Hemmo Brink
8. Februari, 2021.
De intake was goed, een plezierig telefonisch gesprek met een medewerker die goed meedacht. Nu na enkele weken helaas nog niets vernomen over verdere mogelijkheden. We wachten af.
Leen Konijn
Leen Konijn
3. Februari, 2021.
heb telefonisch intake gehad ,en ben daarover erg te spreken kort en krachtig gesprek, heb er een goed gevoel over
Red Games
Red Games
8. Januari, 2020.
Ik ben met open armen hier ontvangen en heb een top stage gehad en netjes kunnen afronden. Een geweldige leerbedrijf en ze hebben me altijd goed geholpen!
Zyzz Nl
Zyzz Nl
18. December, 2018.
Top bedrijf nemen je erg serieus en je voelt je meer dan welkom!
Joel Lezana
Joel Lezana
29. November, 2018.
Goed en snel op weg geholpen.
Sandra Maria
Sandra Maria
19. September, 2018.
Ben hier begin september 2018 geweest en vind dit een superleuk bedrijf. Ben ontzettend warm ontvangen en voelde mij direct thuis. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om deel van dit mooie bedrijf te mogen zijn. Het mooie van WVI vindt ik ook dat zij iedereen een kans op de banenmarkt geven. CV is belangrijk, maar WVI kijkt verder dan dat, vooral ook de naar de persoonlijkheid, de wil om te werken, de enthousiasme en passie te horen.

Vind je droombaan