Het meest diverse werving- en selectiebureau

Onze naam zegt het al: Werk Voor Iedereen. Wij staan voor een kleurrijke en inclusieve arbeidsmarkt. Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van hun opleiding, kwaliteiten en ervaring en niet vanwege hun afkomst en geslacht.

Onze kernwaarden

Diversiteit - Stabiliteit - Betrouwbaar - Betrokken
WVI is al sinds 2006 een begrip binnen de Nederlandse Werving & Selectie. Door ons creatieve proces, betrokken en ervaren team zijn we een ware vacature specialist. Onze focus ligt bij de wensen van de kandidaat en werkgever, zo komen we tot mooie langdurige arbeidsrelaties. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen. Ons opendeur beleid en transparante manier van communiceren zorgt voor een frisse en vlotte aanpak. Iedereen mag aankloppen, jij dus ook!

Wat maakt ons anders?

WVI staat voor gelijkheid en professionaliteit, iedere kandidaat en werkgever verdient dezelfde aandacht. Onze kernwaarden vormen een belangrijk onderdeel van onze werkmethodiek en is ook ons onderscheidend vermogen binnen de Werving & Selectie.
WVI is al ruim 15 jaar een actieve arbeidsbemiddelaar, maar we zitten niet stil! Wij houden van innovatie en blijven altijd onze kennis aanscherpen, zo kunnen we onze creatieve methode altijd toespitsen op de huidige arbeidsmarkt. Door onze actieve en transparante aanpak, maken we zowel de werkgever als kandidaat tevreden én blij!

Ervaringen van onze kandidaten

Hemmo Brink
Hemmo Brink
8. Februari, 2021.
De intake was goed, een plezierig telefonisch gesprek met een medewerker die goed meedacht. Nu na enkele weken helaas nog niets vernomen over verdere mogelijkheden. We wachten af.
Leen Konijn
Leen Konijn
3. Februari, 2021.
heb telefonisch intake gehad ,en ben daarover erg te spreken kort en krachtig gesprek, heb er een goed gevoel over
Red Games
Red Games
8. Januari, 2020.
Ik ben met open armen hier ontvangen en heb een top stage gehad en netjes kunnen afronden. Een geweldige leerbedrijf en ze hebben me altijd goed geholpen!
Zyzz Nl
Zyzz Nl
18. December, 2018.
Top bedrijf nemen je erg serieus en je voelt je meer dan welkom!
Joel Lezana
Joel Lezana
29. November, 2018.
Goed en snel op weg geholpen.
Sandra Maria
Sandra Maria
19. September, 2018.
Ben hier begin september 2018 geweest en vind dit een superleuk bedrijf. Ben ontzettend warm ontvangen en voelde mij direct thuis. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om deel van dit mooie bedrijf te mogen zijn. Het mooie van WVI vindt ik ook dat zij iedereen een kans op de banenmarkt geven. CV is belangrijk, maar WVI kijkt verder dan dat, vooral ook de naar de persoonlijkheid, de wil om te werken, de enthousiasme en passie te horen.

Vind je droombaan