Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Tarik Askar

Hartelijk welkom! Mijn reis bij WVI Professionals begon als een opwindende stage-ervaring, en nu, na een aanzienlijke tijd, ben ik nog steeds enthousiast werkzaam bij dit geweldige bedrijf. De naam ‘WVI’ staat voor ‘Werk Voor Iedereen’, een mantra dat we niet alleen belijden, maar ook actief nastreven in alles wat we doen. Bij WVI gaan we geen uitdaging uit de weg; integendeel, we omarmen ze en streven er altijd naar het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken! Als Recruitmentconsultant koester ik de dagelijkse uitdagingen die mijn rol met zich meebrengt. Het vervult me met voldoening om elke dag kandidaten en klanten tevreden te stellen en te verblijden met de perfecte match, of het nu gaat om een geweldige nieuwe baan of een getalenteerde nieuwe medewerker voor hun team. Als het centrale aanspreekpunt tussen kandidaat en klant, ben ik er altijd om te helpen en te begeleiden. Uw vragen zijn mijn prioriteit en ik sta klaar om ze te beantwoorden en u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Ondanks dat we een relatief klein bureau zijn, zijn mijn collega’s en ik volledig op de hoogte van alles wat er speelt. Onze nauwe samenwerking en open communicatie zorgen ervoor dat we als team optimaal kunnen presteren en altijd voorbereid zijn om te voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten en kandidaten. Bij WVI draait het niet alleen om het vervullen van vacatures, maar ook om het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds respect. Kortom, bij WVI Professionals gaan we verder dan alleen maar ‘Werk Voor Iedereen’. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door hen te helpen bij het vinden van hun ideale carrière pad en organisaties te ondersteunen bij het samenstellen van hun droomteams. Met passie, toewijding en een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid, zijn we vastbesloten om elke uitdaging aan te gaan en te blijven groeien en evolueren als bedrijf. Welkom bij de WVI-familie, waar uw succes ons succes is!

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.