Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Jerry Jensen

Mijn naam is Jerry Jensen Inmiddels geruime tijd werkzaam bij WVI Professionals als Accountmanager / Recruitment Professional. Werk Voor Iedereen is een eigentijdse arbeidsbemiddelaar die haar naam eer aandoet. Bij ons staat gelijkheid centraal, ongeacht religie, huidskleur of waar je dan ook geboren bent. Uiteraard worden mannen en vrouwen bij ons op gelijke voet behandeld. Elke dag brengen we weer nieuwe uitdagingen met ons mee; geen dag is hetzelfde. Als volwaardig Werving en Selectie bureau streven we ernaar om de perfecte match te maken tussen werknemers en werkgevers of om werkgevers te ondersteunen en te adviseren bij het invullen van openstaande vacatures. Uiteraard kan dat bij ons op kantoor of online. Hoewel we zeker niet het grootste bureau zijn, zijn mijn collega’s en ik goed op de hoogte van wat er in de markt speelt. Door nauw samen te werken en constant te communiceren, kunnen we als team optimale prestaties leveren en staan we praktisch 24/7 klaar voor onze klanten. Ons doel gaat verder dan alleen het snel invullen van vacatures; we streven naar het opbouwen van langdurige, betrouwbare relaties. Onze service en relatiebeheer staat hoog in het vaandel. Wat ons echt onderscheidt van andere bureaus is onze persoonlijke benadering. We gaan altijd face-to-face in gesprek met kandidaten omdat in praktijk is gebleken dat soms een kennismakingsgesprek praktisch het zelfde voelt is als een sollicitatie gesprek. Soms gaat het om kandidaten die heel lang niet hebben gesolliciteerd of moeite hebben met het maken van een CV hebben laat staan een gesprek. Het is dan ook prettig om potentiële kandidaten ‘op hun gemak te stellen’. Tevens kunnen we meteen hun wensen en behoeften kunnen achterhalen. In mijn rol voer ik meestal deze gesprekken en bezoek ik regelmatig onze klanten. Dit stelt me niet alleen in staat om meer kennis op te doen over het bedrijf, maar ook om beter inzicht te krijgen in de behoeften van de klant. Samen met mijn collega’s hebben we al veel mensen aan een geweldige baan kunnen helpen en de positieve reacties en tevredenheid van zowel kandidaten als werkgevers laten zien dat we op de goede weg zijn!

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.