Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Inteview over Personeel werven in de logistiek

Vandaag is de nieuwe editie van Logistcx uitgekomen waarin onder andere een artikel te lezen staat met het interview van Afraa Tahri, CEO van WVI Professionals, en Vincent Krabbendam van Evofenedex. In dit interview delen zij hun inzichten en ervaringen met betrekking tot het werven van personeel in de logistieke sector.

Als wervingsspecialist bij WVI heeft Afraa Tahri tijdens het interview haar ervaring gedeeld over hoe sollicitatieprocessen verlopen en hoe zij kandidaten kunnen aantrekken voor logistieke functies. Ze benadrukt het belang van een goede eerste indruk en de juiste begeleiding tijdens de proefperiode. Volgens Tahri is het cruciaal dat werkgevers toekomstperspectief bieden aan kandidaten en hen de nodige ondersteuning geven om zich te ontwikkelen binnen hun functie.

Het interview met Afraa Tahri en Vincent Krabbendam was zeer waardevol en bood interessante inzichten voor werkgevers in de logistieke sector. Het delen van ervaringen en tips draagt bij aan een betere werving en binding van personeel binnen deze branche.

Als u werkzaam bent in de logistieke sector, is Logistcx/evofenedex absoluut een aanrader om te lezen. Dit blad fungeert als een kennisknooppunt waarin relevante informatie wordt gedeeld over diverse onderwerpen binnen de logistiek. Of u nu op zoek bent naar tips voor werving, strategieën voor groei of actuele ontwikkelingen binnen de sector, Logistcx/evofenedex biedt waardevolle content voor professionals in de logistiek.

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.