Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Opendag IT in Nieuwegein

Op 25 januari organiseren wij een 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠 bij onze opdrachtgever voor πˆπ“’ers. Tijdens deze opendag krijgen sollicitanten de kans om één op één speeddates te hebben met de werkgever. De opendag vindt plaats van 09:00 tot 15:00 uur.

Ben jij een IT’er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand die geΓ―nteresseerd zou kunnen zijn? Aarzel dan niet en bel snel aan!

Tijdens de speeddate krijg je de mogelijkheid om jezelf te presenteren en vragen te stellen aan de werkgever en om meer te weten te komen over mogelijke 𝐜𝐚𝐫𝐫𝐒è𝐫𝐞𝐦𝐨𝐠𝐞π₯𝐒𝐣𝐀𝐑𝐞𝐝𝐞𝐧.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een extraatje voor je. Solliciteer bij ons tijdens de open dag, word aangenomen en ontvang als onderdeel van je arbeidsvoorwaarden een *gratis step/fiets van Shoppen Voor Iedereen

Ja, je leest het goed – naast een nieuwe baan krijg je ook nog eens een handig vervoersmiddel cadeau!

Dus, noteer 25 januari in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent! 𝐌𝐞π₯𝐝 je snel aan en wie weet vind jij binnenkort jouw droombaan in de IT-sector.

Meld je nu aan via sollicitatie@wviprofessionals.nl of bel voor meer info naar 0365254935

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.