Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Maak kennis met onze nieuwe website : www.wijsolliciterenvoorjou.nl

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever. Daarom kunnen we met dit initiatief de recruitment markt drastisch veranderen. Wij draaien namelijk het hele proces van solliciteren om. Normaal schrijf je een sollicitatiebrief plus CV en stuur je die naar de voorgeselecteerde vacatures….en dan is het afwachten . Wij gaan dit helemaal anders doen.
Bij ons sta jij als werkzoekende op nummer één en werken wij vanuit jouw wensen. Op basis van een door jouw samengesteld profiel gaan wij op zoek naar een passende werkgever. Maak daarom snel een profiel aan op deze site.

Je kunt vanaf nu GRATIS jouw online account aanmaken op wijsolliciterenvoorjou.nl.

Het enige wat je hoeft te doen is een recent cv te uploaden. Vermeld op dit cv naast werkervaring ook jouw persoonlijke kwaliteiten. Zo maak je jouw cv nog aantrekkelijker voor toekomstige werkgevers. Lever vervolgens je naam, adres en woonplaats gegevens aan en stel laat meteen weten wat jouw wensen zijn voor die droombaan…..

 

Maak jouw profiel aantrekkelijk!

Om dit te realiseren kun je dit alvast scherp en duidelijk formuleren en jezelf bijvoorbeeld vragen stellen zoals: voor wat voor organisatie zou ik willen werken? Of, wat vind ik belangrijk aan een nieuwe werkgever? Ook horen wij graag, hoe jij jezelf op professioneel vlak wil ontwikkelen en wat voor soort carrière pad jij voor je ziet. Je kunt dit in jouw profiel allemaal kwijt.

 

Wat verwachten we van jou als kandidaat en wat kun jij van ons verwachten?

Van kandidaten waar wij actief voor op zoek gaan verwachten wij een hoge mate van inzet, motivatie en een pro-actieve houding en dat jij binnen twee werkdagen reageert via ons platform.

“Wij Solliciteren Voor Jou” zal zelf ook binnen twee werkdagen na een aanmelding, de kandidaat op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de sollicitatie. Zo houden wij de lijnen kort op weg naar jouw droombaan.

 

Wij nemen pas pauze, als wij jouw droombaan hebben gevonden!

Klaar voor jouw droombaan?

Registreer je snel en ga voor succes!

WijSolliciterenVoorJou.nl

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.

Banking

Leer werk traject

Wij Solliciteren Voor Jou en WVI zijn een samenwerking gestart met WSP Amsterdam en UWV Flevoland aangaande leer- werktrajecten voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt om deze langzaam aan weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt via het traject bij WSVJ en WVI.