Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Bessam Jasim

In 2006 richtten wij WVI Uitzendbureau op, met één doel voor ogen: iedereen aan het werk helpen, ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht. Na jaren van hard werken en succes, hebben wij nu onze focus verlegd naar wat echt telt: jouw carrière.

Sinds 2022 zijn wij gestopt met uitzendactiviteiten en richten wij ons volledig op werving en selectie. Wij brengen jou als kandidaat rechtstreeks in contact met de juiste werkgever, zodat jij direct in dienst kunt treden. Geen onzekere uitzendcontracten meer, maar de stabiliteit die jij verdient.

Als aanspreekpunt voor de backoffice, salarisadministratie en finance, ben ik er om jou te ondersteunen tijdens het hele proces. Jouw carrière staat bij ons op de eerste plaats.

Dankzij ons uitgebreide netwerk, gedegen screening en persoonlijke begeleiding, vinden wij garantie en de baan die perfect bij jou past. Wij nemen de zoektocht uit handen, zodat jij je kunt focussen op je volgende carrièrestap.

Laat WVI Jouw stabiliteit en zekerheid bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw droomjob kunnen realiseren.

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.