Dashboard

Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Afraa Tahri

Als ervaren arbeidsbemiddelaar met meer dan 14 jaar expertise, ben ik als onderdeel van WVI uw ideale partner voor het vinden van duurzame matches tussen werkgevers en werknemers.

Mijn toegewijde aanpak gaat verder dan louter cv’s en vacatures. Ik onderzoek grondig de behoeften, werkervaring, vaardigheden én de persoonlijke en culturele fit van zowel werkgevers als werkzoekenden. Zo garandeer ik matches die niet alleen op papier kloppen, maar ook op de lange termijn succesvol zijn.

Of het nu gaat om werving & selectie, arbeidsrecht of arbeidspsychologie – ik bied u een allesomvattende HR-oplossing. Met mijn uitgebreide kennis en pragmatische aanpak help ik u efficiënt de juiste talenten te vinden en te behouden.

Kies voor WVI  als uw vertrouwde partner in arbeidsbemiddeling. Samen bouwen we aan duurzame en winstgevende werkrelaties.

Geef een reactie

Ook interessant

Accountancy

Wij Solliciteren Voor Jou initiatief van WVI

Wij Solliciteren Voor Jou, is een nieuw initiatief van WVI Uitzendbureau. Wij hebben inmiddels 13 jaar ervaring op de arbeidsmarkt en weten daarom exact wat de behoefte is van jouw toekomstige werkgever.

Accountancy

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.