Salarisadministrateur

WVI Professionals
Bunschoten

Beschrijving:

Als salarisadministrateur bij ons bedrijf krijg je de kans om jouw talenten te laten zien en jezelf verder te ontwikkelen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van salarisadministraties, waarbij je te maken krijgt met verschillende cao’s. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Geen dag is hetzelfde!

Naast het verzorgen van salarisadministraties, zal je ook bezig zijn met het maken van salarisberekeningen en het opstellen van loonaangiftes. Het verwerken van personeelsmutaties behoort ook tot jouw takenpakket. Je bent proactief en signaleert adviesopdrachten die je vervolgens zelfstandig uitvoert.

Functie eisen:

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij het volgende:

  •  PDL-certificaat;
  •  Minimaal drie jaar relevante werkervaring op een accountantskantoor. Heb je nog geen (drie jaar) relevante werkervaring, maar ben je wel erg gemotiveerd om het mooie vak van salarisadministrateur te leren? Ook dan maken wij graag kennis met je;
  •  Kennis van AFAS;
  •  Goede communicatieve en IT-vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Wij geloven in jouw potentieel en willen graag investeren in jouw vaktechnische en persoonlijke groei. Daarom hebben wij een Intern Academy opgezet waar je trainingen en opleidingen kunt volgen.

Wij hebben een no-nonsense cultuur, een hecht team en organiseren regelmatig gezellige activiteiten. Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om plezier hebben met elkaar.

Wij hechten veel waarde aan een goede werk en privé balans. Lange werkdagen zijn bij ons dan ook geen standaard. We vinden het belangrijk dat je tijd hebt voor ontspanning en het najagen van andere interesses.

Ben jij het salaristalent dat wij zoeken? Solliciteer dan nu! Wij kijken uit naar jouw enthousiaste reactie.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Bunschoten

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132359

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer