Manager Fiscaal- Almere/huizen

“Senior Manager Fiscaal”

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

Ben jij een geboren adviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Hou je ervan om complexe fiscale adviesopdrachten uit te voeren en wil je werken met zowel mooie mkb-klanten als grotere auditklanten? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Bij ons krijg je de kans om niet alleen fiscale adviesopdrachten uit te voeren, maar ook om fiscale cursussen te verzorgen voor je collega's. Je zult een belangrijke rol spelen in het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille. Daarnaast zul je ook op vakinhoudelijk, organisatorisch, strategisch en commercieel terrein bijdragen aan onze interne organisatie. Kortom, een divers takenpakket waarin geen dag hetzelfde zal zijn!

Functie eisen:

Wat verwachten we van jou? Ten eerste heb je de NOB-titel en beschik je dus over uitstekende vaktechnische kennis. Daarnaast heb je minimaal zeven jaar relevante werkervaring in de mkb-praktijk. Sterke communicatieve en IT-vaardigheden zijn ook essentieel voor deze functie. Bovendien beschik je over sterke leidinggevende capaciteiten en ben je een goede coach voor jouw team. Ondernemerschap zit in jouw DNA.

 

Maar wat kunnen wij jou bieden? Nou, genoeg! Bij ons krijg je volop doorgroeimogelijkheden en kun je gebruik maken van onze Intern Academy om zowel vaktechnisch als persoonlijk te groeien. We hebben een no-nonsense cultuur waarin teamwork hoog in het vaandel staat. En laten we de gezellige activiteiten niet vergeten! Bij ons is er ook ruimte voor een goede werk en privé balans, dus geen lange werkdagen met de titel: Manager fiscaal.

Tevens kun je kiezen tussen twee locaties: Almere of huizen.

Dus, ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons hechte team!

 

P.S. We beloven dat er genoeg ruimte is voor grapjes op de werkvloer, dus laat die humor maar stromen!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132358

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer