Aangiftemedewerker- Almere/ Huizen

WVI Professionals
Almere Poort

Beschrijving:

Ben jij bezig met een hbo-opleiding op fiscaal gebied of heb je deze al succesvol afgerond? Heb jij een passie voor het opstellen van fiscale aangiftes en wil je graag werken met mooie nationale en internationale klanten? Dan hebben wij dé perfecte plek voor jou beschikbaar!

Als Aangifte Medewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen van fiscale aangiftes, zowel inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting, voor onze diverse nationale én internationale klanten. Je krijgt de kans om te werken met een gevarieerde portefeuille van cliënten, waardoor elke dag weer anders is. Van kleine lokale ondernemers tot grote multinationals, jij zorgt ervoor dat hun belastingzaken tot in de puntjes worden geregeld.

Naast het opstellen van aangiftes, krijg je ook de mogelijkheid om te assisteren bij overige fiscale werkzaamheden. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met ons enthousiaste fiscale team, waarin kennisdeling en persoonlijke groei centraal staan. Je leert veel van jouw collega's en krijgt de ruimte om jouw eigen talenten verder te ontwikkelen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

– Een afgeronde hbo-opleiding op fiscaal gebied of je bent bezig met deze opleiding.

– Sterke communicatieve vaardigheden. Jij weet als geen ander hoe je complexe fiscale materie begrijpelijk kunt maken voor onze klanten.

– Goede IT-vaardigheden. Je bent bekend met fiscale software en het werken met Excel is voor jou een eitje.

 

Wat bieden wij:

– Een uitdagende functie waarin je jouw fiscale kennis optimaal kunt benutten en verder ontwikkelen.

– Werken met een diverse portfolio van nationale én internationale klanten, waardoor geen dag hetzelfde is.

– Een hecht team van enthousiaste collega's die klaarstaan om jou te ondersteunen en samen successen te vieren.

– Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij investeren graag in jouw talenten en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

-Je kunt kiezen tussen twee locaties om te werken: Almere of huizen

Klinkt dit als dé baan waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan snel en wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe Aangifte Medewerker!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Poort

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132357

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer