Assistent Accountant- Almere/Huizen

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Heb jij het vwo-diploma op zak? En ga jij beginnen aan of ben jij bezig met de wo-bachelor Accountancy? Dan hebben wij een gave plek voor jou beschikbaar!

Als assistent accountant bij ons bedrijf krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in de wereld van accountancy. Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel team, waarin je samenwerkt met ervaren collega's die jou graag alle kneepjes van het vak leren.

Jouw verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn divers en uitdagend. Zo zul je onder andere controlewerkzaamheden uitvoeren voor zowel nationale als internationale klanten. Hierbij werk je nauw samen met je team, wat betekent dat je veel kunt leren van je collega's. Daarnaast zul je assisteren bij samenstelopdrachten en administratieve diensten verrichten. Ook krijg je de kans om processen bij klanten te beoordelen en hierover advies uit te brengen.

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou? Allereerst is een vwo-diploma vereist en ben je bezig met of ga je beginnen aan de wo-bachelor Accountancy. Maar dat is niet alles! Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in deze rol, aangezien je veel contact hebt met klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je handig bent met IT, aangezien dit een integraal onderdeel is van moderne accountancy.

En wat kunnen wij jou bieden? Bij ons krijg jij volop doorgroeimogelijkheden. Wij investeren graag in jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling, daarom hebben wij een Intern Academy waar jij kunt groeien en leren. Daarnaast heerst er bij ons een no-nonsense cultuur en werken we met een hecht team waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten, zodat je ook buiten het werk om plezier kunt maken.

Je mag kiezen tussen vestiging Almere of huizen om te werken 🙂

En niet onbelangrijk: bij ons vinden we de balans tussen werk en privé belangrijk. Geen lange werkdagen dus! We geloven dat je op die manier het beste uit jezelf kunt halen en optimaal kunt presteren.

Dus ben jij klaar om jouw carrière als assistent accountant een kickstart te geven? Solliciteer dan snel via onze website! We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Let op: deze vacature is alleen bedoeld voor serieuze kandidaten met gevoel voor humor. En ja, dat betekent dat wij ook openstaan voor grappen tijdens het sollicitatiegesprek!

P.S.: Als jij bij ons in dienst komt én gaat studeren, betalen wij jouw opleiding. Inderdaad, gratis geld! Dus waar wacht je nog op?

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132360

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer