Manager Accountancy

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

Heb jij altijd al een team willen aansturen in de spannende wereld van de accountancy dienstverlening? En ben jij klaar om bijzondere adviesopdrachten uit te voeren voor mooie mkb-klanten? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou beschikbaar!

Als manager accountancy zal je een cruciale rol spelen in ons team. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het aansturen van samenstelopdrachten en de accountancy dienstverlening, maar ook voor het uitvoeren van bijzondere adviesopdrachten. Jij bent dé vertrouwenspersoon voor onze klanten en zorgt ervoor dat zij op jou kunnen rekenen.

Daarnaast draag je ook bij aan onze interne organisatie, zowel op organisatorisch als vakinhoudelijk terrein. Jouw expertise en kennis zijn van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt binnen ons team.

Functie eisen:

Nu even over jou! Om in aanmerking te komen voor deze functie stellen we een aantal eisen:

– Je beschikt over de AA-titel en hebt daarmee uitstekende vaktechnische kennis.

– Je hebt minimaal zes jaar relevante werkervaring opgedaan bij een accountantskantoor.

– Sterke communicatieve vaardigheden en IT-skills zijn voor jou geen probleem.

– Als geboren leider heb je sterke leidinggevende capaciteiten en ben je een goede coach.

En wat bieden wij jou?

Ten eerste hebben wij ongelofelijke doorgroeimogelijkheden. Bij ons is er altijd ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in je functie.

Daarnaast hebben we een Intern Academy waar je zowel vaktechnisch als persoonlijk kunt groeien. Wij geloven dat jouw ontwikkeling van essentieel belang is voor het succes van ons bedrijf.

En laten we vooral onze no-nonsense cultuur niet vergeten! Bij ons heerst er een hechte teamspirit en organiseren we regelmatig gezellige activiteiten. Want naast hard werken, vinden wij plezier net zo belangrijk!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132361

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer