Lead Customer Success Manager

“Klant succes manager”

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ben jij een gedreven professional met ervaring in klantensucces? Heb je een scherp oog voor het optimaliseren van processen en ben je in staat om waardevolle inzichten te creëren uit data-analyse? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als Customer Success Manager!

Als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van jouw eigen klantenportefeuille. Je werkt nauw samen met een team van professionals om klanttevredenheid en performance te maximaliseren. Door het combineren en analyseren van data uit verschillende bronnen, zoals TOPdesk, KTV, onze applicatie en meer, ontdek je waardevolle inzichten die gebruikt kunnen worden door het team en andere afdelingen.

Je bouwt sterke relaties op met onze klanten, waardoor je bottlenecks in het klantproces kunt signaleren en oplossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de strategie van jouw team (3FTE) en zorg je ervoor dat deze naadloos aansluit op de strategie van ons bedrijf. Samen met het team werk je aan positieve klantrelaties, identificeer je proactief gebieden voor verbetering van onze dienstverlening en benut je commerciële kansen.

Hoe ziet jouw dag eruit! in het kort!

Je begint de dag met koffie, waar je samen met je teamleden nieuwe trajecten plant voor klanten. In de ochtend analyseer je de resultaten van de NPS enquête en neem je contact op met klanten voor extra informatie.

's Middags werk je aan een CSM traject bij klant X, waarbij je enquêtes analyseert en interviews plant bij de klanten op locatie.

Aan het einde van de dag krijg je positieve signalen over een her-implementatie bij een klant. Door de her-implementatie zijn de gebruikers veel minder tijd kwijt met het proces en is het allemaal ook een stuk simpeler geworden. En dat is natuurlijk het geluid wat wij willen horen. Tevreden klanten.

 

 

Functie eisen:

Wat verwachten we van jou?

 • – Je hebt HBO werk-/denkniveau
 • – Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • – Ervaring met het motiveren van een team
 • – Bekendheid met TOPdesk en AFAS
 • – Je voelt je prettig zowel individueel als in teamverband
 • – Je weet hoe je mensen kunt motiveren en overtuigen
 • – Een servicegerichte instelling
 • – Een intrinsieke motivatie om de organisatie elke dag een beetje beter te maken en zelf te groeien
 • – Klanttevredenheid staat voor jou centraal
 • – Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • – Klantgericht, analytisch en zelfstandig

 

Wat bieden wij jou?

 • – Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
 • – Mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf
 • – Een competitief salaris van €5000 op basis van een fulltime dienstverband
 • – Auto van de zaak
 • – Werken op onze locaties in Almere en Nieuwegein

Ben jij klaar om onze klanten succesvol te maken? Solliciteer dan nu als Customer Success Manager en maak onderdeel uit van ons dynamische team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132364

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer