Manager Engineering Logistiek

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Word jij onze nieuwe Engineering Manager?

 In deze rol ben je operationeel verantwoordelijk voor zowel de harde als de zachte services van ons nieuwe, volledig geautomatiseerde distributiecentrum. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het afronden van onze oude locaties inclusief opleveringen. Als Engineering Manager heb je een cruciale rol in het managen van een team van on-site engineers, externe dienstverleners en het inkopen van benodigde onderdelen en materialen om alle locaties draaiende te houden.

 

Wat ga je doen?

Als Engineering Manager heb je diverse verantwoordelijkheden die bijdragen aan de optimalisatie en betrouwbaarheid van onze distributiecentra. Je belangrijkste taken zijn onder andere:

– Het managen van een team dat verantwoordelijk is voor dagelijkse operationele taken, zoals het oplossen van storingen en preventief onderhoud aan diverse soorten automatiseringssystemen.

– Het beheren van externe serviceproviders die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de automatiseringssystemen, gebouwen, schoonmaakwerkzaamheden en andere ondersteunende diensten.

– Het inkopen van deze diensten in samenwerking met ons inkoopteam, waarbij je contractbepalingen en -onderhandelingen uitvoert.

– Het direct inkopen van reserveonderdelen bij de OEM (Original Equipment Manufacturer) om altijd snel te kunnen handelen.

– Projectmanagement van veranderingen en upgrades naarmate de locatie zich ontwikkelt.

– Het beheren van interne verhuizingen en kantoorindeling in lijn met onze "Nieuwe Manieren van Werken" strategie.

– Dagelijkse operationele taken met betrekking tot administratie en kleine klusjes bij het hoofdkantoor/kantoorvoorziening.

– Planning en uitvoering van onderhouds- en servicewerkzaamheden.

– Deelnemen aan, en indien nodig leiden van onderhandelingen met lokale leveranciers namens onze interne klanten.

 

 

Functie eisen:

Wat heb je nodig?

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen we het volgende van jou:

  • – Minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van automatisering en engineering management, waarbij affiniteit met zowel harde als zachte services binnen een geautomatiseerd distributiecentrum een pré is.
  • – Een hoger diploma of graad op het gebied van engineering.
  • – Ervaring met Siemens PLC (programmable logic controller) is een voorkeur, maar niet vereist.
  • – Ervaring op het gebied van inkoop, vooral gericht op technische dienstverlening, reserveonderdelen en verbruiksmaterialen.
  • – Kennis van preventief onderhoudssystemen en vermogen om specifieke systemen ter plaatse te kunnen inkopen en implementeren.
  • – Vaardigheden op het gebied van projectmanagement, inclusief budgetbeheer.
  • – Je bent in staat om goed samen te werken met verschillende afdelingen en personen binnen de organisatie.
  • – Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is een pre.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Engineering

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131917

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer