Verkoopadviseur Multimerk Nieuw of Occasions

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ieder individu is uniek, en dat geldt ook voor jou. Je begrijpt dit en door jezelf te zijn, maak je het verschil. Op jouw eigen, unieke manier bied je op maat gemaakte service aan de gewaardeerde klanten. Hierdoor ben jij het gezicht van het bedrijf. In de showroom benut je kansen door actief contact te leggen met bezoekers en naar hun wensen te luisteren. Vervolgens identificeer je welke van de  hoogwaardige producten het beste bij de klant past en assisteer je de klant bij het maken van de juiste keuze met jouw deskundig advies.

Je voorziet klanten niet alleen van advies over de producten, maar ook over de diensten, zoals financieringsopties. Je legt een sterke band met klanten door beloften na te komen en hecht waarde aan het onderhouden van warme relaties. Je begeleidt klanten vanaf het moment dat hun interesse wordt gewekt in de producten of diensten tot aan de aflevering van hun voertuig. Dit doe je samen met je collega's.

Functie eisen:

De werkgever is op zoek  naar een nieuwe collega voor het verkoopteam, iemand die enthousiast is over het leveren van persoonlijke service. Voor deze rol dien je het volgende te kunnen bieden:

-Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau.

-Aantoonbare verkoopervaring binnen de automotive sector.

-Relevante ervaring met inruil van voertuigen.

-Gedrevenheid om resultaten en doelstellingen te behalen.

-Klantgerichtheid en een gastvrije instelling.

-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en sterke communicatieve vaardigheden

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Sales

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 131840

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer