Creditcontroller

WVI Professionals
Amstelveen

Beschrijving:

Over ons:

Onze organisatie is een vooraanstaande verzekeringsmaatschappij met wereldwijde activiteiten. We opereren vanuit ons hoofdkantoor in Londen en hebben 22 vestigingen over de hele wereld. Ons doel is het bieden van wereldwijde verzekeringen met lokale expertise.

 

Voor onze vestiging in Amstelveen zijn we op zoek naar een gedreven professional die graag werkervaring wil opdoen als Credit Controller. Ben je op zoek naar uitdagend werk in een dynamische omgeving en vind je het interessant om betrokken te zijn bij de financiële aspecten van onze organisatie? Dan willen we graag met je in contact komen.

 

Jouw rol:

Als Credit Controller maak je deel uit van het Credit Control team en werk je samen met het Nederlandse Finance-team. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse credit control taken, beheert het grootboek en ondersteunt bij het handhaven van financiële controles. Daarnaast ben je betrokken bij de voorbereiding van maand- en jaarafsluiting activiteiten.

 

Wat we zoeken:

• Een HBO-denk- en werkniveau met affiniteit voor cijfers en administratie.

• Ervaring met accounts receivable / general ledger is een pluspunt.

• Uitstekende kennis van Excel om gegevens te organiseren en analyseren.

• Een scherp oog voor detail, gedrevenheid en begrip van end-to-end processen.

• Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

• Een positief kritische houding, teamspeler en bruggenbouwer.

 

We waarderen initiatief, het vermogen om problemen aan te kaarten, oplossingen aan te dragen en zelfstandig en nauwkeurig te werken.

 

Ons aanbod:

Als je bij ons aan de slag gaat, word je deel van een dynamische organisatie die veel waarde hecht aan ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden we een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op! Solliciteer meteen door jouw cv en korte motivatie te mailen naar: sollicitatie@wviprofessionals.nl. Bellen gaat sneller: 036 5254935!

 

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amstelveen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 131947

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer