Installatie Monteur M/V

“Loodgieter”

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende (storings) loodgieters-werkzaamheden. Denk hierbij aan het installeren en onderhouden van gas-, water- en CV-systemen, dunwandige constructies, sanitair, zinkwerk, riolering en dakwerk. Geen klus is te groot of te klein voor jou!

Functie eisen:

Wat we van jou verwachten:

– Een afgeronde opleiding in de installatietechniek of loodgieterswerk op LBO-niveau.

– Minimaal 5 jaar werkervaring als loodgieter.

– Zelfstandigheid is een must; je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden.

– Creativiteit; je denkt graag mee over innovatieve oplossingen en bent niet bang om buiten de gebaande paden te treden.

– Je bent probleemoplossend ingesteld; geen uitdaging is voor jou te groot!

– In het bezit zijn van rijbewijs B is essentieel.

– Bereidheid om storingsdiensten uit te voeren.

 

Wat wij bieden:

Bij ons kom je terecht in een enthousiaste bedrijfscultuur waarin doorgroeimogelijkheden centraal staan. We bieden een prettige en collegiale werksfeer waarin teamwork hoog in het vaandel staat. Geen dag is hetzelfde, want je zult werken aan afwisselende projecten die jouw vakmanschap uitdagen.

We investeren graag in onze medewerkers en bieden daarom een prima bijscholingsregeling aan. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Uiteraard horen bij deze functie ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en aantrekkelijke extra's.

Ben jij klaar voor deze uitdaging als installatiemonteur? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132158

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer