Service Coördinator- Techniek

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Als servicecoordinator  heb je de mogelijkheid om een leidende rol te vervullen binnen onze organisatie en fungeer je als het hart van onze operaties. Je bent verantwoordelijk voor het correct en tijdig inplannen van werkzaamheden voor onze buitendienst monteurs, evenals het controleren van hun werkbonnen.

Om deze rol succesvol te vervullen, sta je voortdurend in contact met diverse interne en externe partijen, zoals klanten en collega's van de administratieve en uitvoerende afdelingen. Jij bent degene die optreedt als probleemoplosser wanneer klachten ontstaan. Je stuurt de juiste mensen aan om de klacht te behandelen, controleert hun werk en biedt de klant een passende oplossing. Met andere woorden: je bent constant in contact met klanten en collega's, werkend aan oplossingen en altijd up-to-date met wat er speelt in de branche.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Om in aanmerking te komen voor deze positie dien je te beschikken over een opleiding op MBO niveau 3 of gelijkwaardig. Daarnaast verwachten wij minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Kennis van financiële en bedrijfsapplicaties, zoals Syntess Atrium, is ook een pré.Tevens ben je communicatief vaardig en zelfverzekerend.

Wij bieden:

  • Enthousiaste bedrijfscultuur, met goede mogelijkheden tot doorgroeien;
  • Een prettige en collegiale werksfeer;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als Medewerker Service Coördinator krijg je bij ons de kans om jouw leiderschapskwaliteiten te tonen en een belangrijke bijdrage te leveren aan onze organisatie. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en word de spin-in-het-web die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132157

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer