Financial accountant/ Financieel administratief medewerker – Hybride

WVI Professionals
Almere Poort

Beschrijving:

Vanwege groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de financiële afdeling. We zoeken iemand die klaar is voor een volgende stap en bereid is verantwoordelijkheid te nemen. Je bent enthousiast over het werken met cijfers, duikt graag in de financiële data en wilt jezelf graag verder ontwikkelen.

Als financial accountant ben je de spil van de Financiële Administratie. Je hebt uitgebreide kennis van financiële processen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een correcte, tijdige en volledige financiële administratie. Je rapporteert aan de Finance Manager en werkt nauw met hem samen. Je voert diverse taken uit, zoals het beheren van crediteurenadministratie, het verwerken van journaalposten, het opstellen en afstemmen van balansspecificaties. Daarnaast bereid je financiële rapportages voor het management voor en werk je mee aan verbeteringstrajecten binnen de organisatie. Kortom, je speelt een essentiële rol op de afdeling Finance!

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau met een opleiding in financiën. Je hebt affiniteit met cijfers en procesinrichting, bent gedreven, zelfstandig en altijd bereid om bij te leren. Je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken met collega's en nieuwe partners.

 

Waar ga je werken:

Je gaat werken voor een samenwerkingsverband van ongeveer veertig openbare apotheken die hun kantooractiviteiten, waaronder Finance, centraliseren. Dit samenwerkingsverband groeit en ziet een toenemende behoefte aan gepersonaliseerde farmaceutische zorg voor individuele patiënten. Met hun gecombineerde krachten en focus op vernieuwing in dienstverlening willen ze een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van hun patiënten. Om klaar te zijn voor verdere groei wordt er gewerkt aan de centralisatie en professionalisering van kantooractiviteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere, terwijl de apotheken zich verspreid over het hele land bevinden. Samen met ongeveer 500 enthousiaste collega's vorm je een cultuur waarin gelijkwaardige samenwerking met gedrevenheid en plezier centraal staat. Er is ruimte voor individueel initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat bieden wij jou :

– Een contract van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband

– Een werkweek van 32 tot 40 uur

– Salaris tot maximaal € 3.788,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO apotheken schaal 8)

– 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband)

– Hybride werkmodel: werken op kantoor in Almere of op andere locaties (thuis)

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Poort

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132236

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer