Functioneel Applicatiebeheerder

WVI Professionals
Nieuwegein

Beschrijving:

Als Functioneel Applicatiebeheerder binnen de afdeling Customer Support ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Je hebt dagelijks contact met onze klanten, beantwoordt hun vragen en lost problemen voor ze op. Net zoals de ANWB bij autopech, is de eindgebruiker niet altijd even blij als ze contact met je op moeten nemen. Maar met jouw betrokkenheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van ViewPoint zorg jij ervoor dat de eindgebruiker zo snel mogelijk én met een glimlach de weg weer op kan.

Daarnaast behartig je ook de belangen van de eindgebruikers binnen de Itris-organisatie. Je neemt actief deel aan ontwikkelprojecten om jouw kennis te delen en stemt af wat een melding van klant X kan betekenen voor andere klanten. Je bent proactief in het bepalen van mogelijke impact en handelt ernaar.

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je niet bang om de telefoon te pakken en door middel van gerichte vragen kun je goed inschatten wat de aard en urgentie van het probleem is én hoe je het probleem kunt oplossen. Je houdt de klant constant op de hoogte over de voortgang en komt gemaakte afspraken na. Zowel binnen het team van applicatiebeheerders als naar (externe of interne) klanten toe, handel je volgens onze kernwaarden: Samen, Open en Proactief.

Verantwoordelijkheden:

– Registreren van binnenkomende meldingen van klanten in ons ticketsysteem TOPdesk (voornamelijk gedurende de inwerkperiode)

– Analyseren, classificeren en zelfstandig oplossen van klantmeldingen (2e lijn)

– Bij complexe problemen: hulp inroepen van de 3e lijn en samen het probleem oplossen

– Op de hoogte houden van de klant over de voortgang van genomen/te nemen acties

 

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

– Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur in IT-gerelateerde richting

– Ervaring met applicatiebeheer is een pre

– Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

– Kennis van ViewPoint is vereist

– Proactieve houding en bereidheid om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen

 

Kwalificaties:

– Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen

– Klantgericht en servicegericht ingesteld

– Stressbestendig en flexibel

– Teamspeler met goede samenwerkingsvaardigheden

 

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende functie als Functioneel Applicatiebeheerder binnen een dynamische omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast team waarin samenwerking centraal staat. Naast een marktconform salaris +/- €3000 per maand bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

 

Ben jij de gemotiveerde Functioneel Applicatiebeheerder die wij zoeken? Solliciteer dan direct met je CV en motivatiebrief!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuwegein

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132346

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer