Customer Support Professional- Almere

WVI Professionals
Almere Poort

Beschrijving:

Het werk van een Customer Support Professional binnen de afdeling Customer Support is zeer gevarieerd. Dagelijks heb je contact met onze klanten, beantwoord je hun vragen en los je problemen voor hen op. Net als de ANWB bij autopech, zijn eindgebruikers niet altijd even blij als ze contact met je moeten opnemen. Maar met jouw betrokkenheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van XBIS (ons primaire systeem), zorg je ervoor dat de eindgebruiker zo snel mogelijk en met een glimlach de weg weer op kan. Ook behartig je de belangen van de eindgebruikers binnen de organisatie, neem je deel aan ontwikkelprojecten om je kennis te delen en handel je proactief door te bepalen wat een melding van klant X voor andere klanten kan betekenen.

 

Je aarzelt niet om de telefoon op te nemen, en door op de juiste manier vragen te stellen, ben je bekwaam in het bepalen van de aard en urgentie van het probleem en het oplossen ervan. Je houdt de klant constant op de hoogte van de voortgang en komt gemaakte afspraken na. Zowel binnen het team van applicatiebeheerders als naar de (externe of interne) klant toe, handel je volgens onze kernwaarden: Samen, Open en Proactief.

Wat ga je doen?

 • Registreren van binnenkomende meldingen van onze klanten in ons ticketsysteem TOPdesk (voornamelijk gedurende de inwerkperiode);
 • Analyseren, classificeren en zelfstandig oplossen van klantmeldingen (2e lijn);
 • Bij complexe problemen: hulp inroepen van de 3e lijn en samen het probleem oplossen;
 • De klant op de hoogte houden van de voortgang van genomen/te nemen acties.

 

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

 

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een softwarebedrijf;
 • Analytisch vermogen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bij voorkeur een financiële of technische achtergrond;
 • Proactieve houding, met de voorkeur voor telefonisch contact boven e-mail;
 • Bereidheid om vragen te stellen en collega's te benaderen voor meer uitleg.
 • Bijdragen aan het continu verbeteren van de dienstverlening en klanttevredenheid.

 

De inwerkperiode vindt plaats op ons kantoor in Almere, en na deze periode is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.

 

Solliciteren:

Heb jij interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op! Solliciteer meteen door jouw cv te mailen naar: sollicitatie@wviprofessionals.nl. Bellen gaat sneller: 036 5254935!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Poort

Functie groep: Zakelijke Dienstverlening

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132345

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer