Belastingsadviseur Randstad

WVI Professionals
Huizen

Beschrijving:

Als Belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor het signaleren en uitvoeren van fiscale adviesopdrachten. Je houdt je bezig met het opstellen en controleren van fiscale aangiftes, zowel voor de inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting. Daarnaast schrijf je bezwaarschriften en verzoeken in het kader van horizontaal toezicht en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van correspondentie met de Belastingdienst.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een echte topper die beschikt over de volgende kwalificaties:

  •  Je hebt de NOB-titel of bent bezig deze te behalen. Dit betekent dat je beschikt over grondige kennis van het Nederlandse belastingrecht.
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als belastingadviseur, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor of belastingadvieskantoor.
  •  Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt complexe fiscale materie helder uitleggen aan klanten en collega's.
  •  Je bent goed bekend met IT-systemen en kunt efficiënt werken met verschillende softwareprogramma's.

Naast deze specifieke vereisten zoeken wij iemand die proactief is, goed kan samenwerken in een team en flexibel is. Je bent resultaatgericht en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten.

Als Belastingadviseur kom je te werken in een professionele en dynamische omgeving. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde belastingprofessionals die graag hun kennis en ervaring met elkaar delen. Wij bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Je kunt kiezen om te werken vanuit meerdere vestigingen in Almere, huizen of bunschoten.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu als Belastingadviseur bij ons bedrijf! Stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@wviprofessionals.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afraa of Jerry via 0365254935.

 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Huizen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132349

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer