Elektromonteur

WVI Professionals
Zaandam

Beschrijving:

Ben jij een ervaren Elektromonteur met een diploma op minimaal mbo-niveau 4 in de richting van Elektrotechniek en heb jij aantoonbare ervaring in de voedingsmiddelindustrie in een vergelijkbare rol? Dan hebben wij een diverse en uitdagende rol voor jou als Allround Elektromonteur binnen de Technische Dienst van onze productieorganisatie!

Als Allround Elektromonteur word je breed ingezet binnen onze “fabriekskeuken” en verleen je technische ondersteuning aan het productieproces. Dit betekent dat je je bezighoudt met zowel preventief als correctief onderhoud aan onze elektrische installaties. Je bent comfortabel met het werken met PLC’s en verantwoordelijk voor het snel en vakkundig verhelpen van storingen aan onze elektronische besturings-, meet- en regel-, licht- en krachtinstallaties. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het elektronische en mechanische deel van onze productie-installatie.

Naast het onderhoud en het verhelpen van storingen, houd je ook de nodige documentatie bij, zoals technische tekeningen, logboeken, inspectierapporten en certificaten, om de naleving van voorschriften aan te tonen. Je bent ook betrokken bij het evalueren en testen van nieuwe machines en apparatuur, zowel in projecten als in bestaande installaties.

Kortom, samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat onze productieprocessen zo ongestoord mogelijk kunnen verlopen door optimaal onderhoud en/of snel en vakkundig verhelpen van storingen aan onze productie-installaties. Daarnaast werk je met jouw collega’s mee in de consignatiediensten (ongeveer eens per vier weken). Dus, als er een storing is, kun jij met jouw skills als Elektromonteur snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen!

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Als Allround Elektromonteur binnen onze organisatie verwachten we het volgende van jou:

– Minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in richting van elektrotechniek.

– Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol binnen een voedingsmiddelenindustrie.

– Kennis van fabrieksautomatiseringssystemen is een pre.

– Het verhelpen van mechanische storingen is voor jou ook geen probleem.

– Relevante certificeringen en opleidingen voor elektromonteur (of bent bereid deze te behalen).

– Goede communicatieve vaardigheden.

– Analytisch denkvermogen en een oplossingsgerichte mindset.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve productieorganisatie. Je krijgt de kans om deel te nemen aan uitdagende projecten en zelf technische verbeteringen te initiëren. We bieden ruimte voor professionele ontwikkeling en opleiding, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen in jouw vakgebied.

Natuurlijk willen we ook dat jij je gewaardeerd voelt in jouw functie. Daarom bieden we een competitief salaris dat past bij jouw ervaring. Daarnaast krijg je bij ons 30 vakantiedagen, een bonusregeling en is jouw eigen bijdrage voor de pensioenregeling slechts 5%. We vergoeden ook jouw reiskosten met € 0,23 per kilometer of bieden een volledige vergoeding van de ov-reiskosten. En als je graag op de fiets naar het werk komt, hebben we ook een fietsplan voor je!

Naast al deze voordelen organiseren we ook regelmatig leuke personeelsevenementen, omdat we geloven dat een goede werksfeer en teambuilding belangrijk zijn voor het succes van onze organisatie.

Enthousiast geworden?

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan als Allround Elektromonteur ? Solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek.

PS: Als jij al een goede grap hebt bedacht over elektriciteit, dan heb je zeker een streepje voor!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Zaandam

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137788

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer