Teamleider Productie

WVI Professionals
Zaandam

Beschrijving:

Ben jij klaar om een rol op je te nemen waarin leiderschap centraal staat? Als Teamleider Productie in de 5-ploegendienst krijg je de kans jouw team elke dag weer te motiveren en met plezier naar het werk te laten gaan. Samen met de Productiemanager en collega Teamleiders vorm je een onverslaanbaar team en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een optimaal productieproces, in lijn met de strengste kwaliteitsnormen.

Over het bedrijf :

Onze relatie is een vooruitstrevende organisatie in de levensmiddelenbranche. Wij produceren hoogwaardige hartige smaken voor toepassing in levensmiddelen zoals snacks, vleesvervangers, kant-en-klaar maaltijden, soepen en sauzen. Onze producten worden wereldwijd verkocht aan producenten van levensmiddelen.

Jouw uitdaging

In deze sleutelrol heb je directe invloed op de prestaties van jouw team. Je stuurt allereerst op kwaliteit en zorgt daarbij voor het vergroten van de output zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Je ademt leiderschap in alles wat je doet. Jouw vermogen om te motiveren en te coachen is van onschatbare waarde en als het moet, dan kun je ook een ‘stevig’ gesprek voeren.

Als Teamleider krijg je niet alleen de kans om de koers uit te zetten, maar ook om verandering en optimalisatie aan te sturen binnen de productie. Je bent de drijvende kracht achter verbeteringen, kwaliteitsverhogingen en het vergroten van de productiecapaciteit. Ook de administratie die daarbij komt kijken handel jij moeiteloos af. Bovendien ben je nauw betrokken bij diverse projecten, waarbij je een sleutelrol speelt in het vormgeven van procesontwikkeling, technologische investeringen en verbeteringen in processen en resultaten.

Coachend leiderschap, procesverbetering en teamwork zijn jouw speerpunten. Binnen deze uitdagende positie sta je aan het roer van procedures, ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de vaardigheden van jouw team van Operators en beheer je de volledige gesprekscyclus, inclusief belangrijke momenten zoals onboarding, verzuim, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Functie eisen:

Jouw profiel

– Een Teamleider met een passie voor food!

– Je voelt je thuis in een energieke werkomgeving met een gedreven team.

– Mbo+/ Hbo werk- en denkniveau en minstens 3-5 jaar leidinggevende ervaring in (levensmiddelen)productie.

– Affiniteit met de food sector.

– Uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden. Motiveren en inspireren is jouw tweede natuur.

– Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je voelt aan wanneer afstemming met de Productiemanager of collega Teamleiders nodig is.

– Een hygiënische en veilige omgeving is voor jou normaal en je accepteert het niet anders.

Wat wij bieden

– Een dynamische en innovatieve productieorganisatie.

– Uitdagende projecten en de mogelijkheid om technische verbeteringen te initiëren.

– Ruimte voor professionele ontwikkeling en opleiding.

– Een salaris passend bij jouw ervaring.

Een 5-ploegentoeslag van 30,49%.

– 25 vakantiedagen.

– Een bonusregeling.

– Jouw eigen bijdrage voor de pensioenregeling is maar 5%, de rest wordt door Exter betaald.

Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer, of een volledige vergoeding van de ov-reiskosten.

Fietsplan.

– Regelmatig leuke personeelsevenementen.

 

Solliciteren

Ben jij klaar om jouw leiderschapscapaciteiten naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan nu jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@wviprofessionals.nl  en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Zaandam

Functie groep: Industrie en Productie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137787

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer