Procescoördinator Logistiek

WVI Professionals
Meppel

Beschrijving:

Ben jij een expert binnen de logistieke wereld en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je zowel leiding kunt geven als zelf de handen uit de mouwen kunt steken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Bij ons in Meppel zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega. Als Procescoƶrdinator Logistiek werk je in afwisselende avond- en nachtdiensten en ben je verantwoordelijk voor het gehele loodsproces.

Wat houdt deze functie in? Nou, jij zorgt ervoor dat alle loodsmedewerkers en chauffeurs precies weten wat er van hen verwacht wordt. En als het nodig is, steek je zelf ook de handen uit de mouwen tijdens het laden, lossen en sorteren. Samen met het team werk je hard om de KPI’s te behalen. Daarnaast houd je je bezig met het bijhouden van controlelijsten, afleverlijsten, vrachtbrieven en rittenafmeldingen. Kortom, jij zorgt ervoor dat alles op papier klopt. Uiteraard zorg je er ook voor dat de loods er tijdens jouw diensten netjes en verzorgd uitziet en dat de veiligheidsregels en ISO-procedures worden gevolgd.

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk ben jij in de eerste plaats een echte mensen-mens. Jij weet precies hoe je jouw collega’s en de chauffeurs op de juiste manier kunt begeleiden, instrueren en motiveren. Maar je durft ze ook aan te spreken op zaken die minder goed lopen. Daarnaast heb je ruime ervaring in de logistieke wereld en heb je al eerder leidinggevende ervaring opgedaan. Denk bijvoorbeeld aan functies als meewerkend voorman/vrouw, magazijnchef, warehouse coƶrdinator of teamleider logistiek. Je werkt gestructureerd en weet zelfs in de meest stressvolle situaties het hoofd koel te houden. Bovendien denk je graag mee over hoe zaken beter en efficiĆ«nter kunnen worden ingericht.

Daarnaast vragen we het volgende van jou:

– Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
– Je hebt ervaring met computerprogramma’s zoals het Microsoft Officepakket en TMS.
– Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.
– Je bent fulltime beschikbaar en bereid om wisseldiensten te draaien.

Wat bieden wij jou?

Naast een marktconform salaris op basis van de CAO Beroepsgoederenvervoer, kun je bij ons ook rekenen op:
– Een fulltime functie in wisseldiensten van 14.00-23.00 uur & 23.00-8.00 uur.
– Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.
– Elke dag vers fruit om je energie op peil te houden.
– Korting op je sportschoolabonnement, zodat je fit en gezond blijft.
– 24 vakantiedagen + 3,5 ATV-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
– Pensioen conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Ā 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creƫren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie Ā  WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. VisieĀ  WVIĀ  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.Ā  Ā 

Gegevens:

Locatie: Meppel

Functie groep: Industrie en Productie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137790

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer