Service Level Manager

WVI Professionals
Baarn

Beschrijving:

Ben jij een ervaren en gepassioneerde Service Level Manager? Wil je werken in een dynamische omgeving waarin je kunt bijdragen aan digitalisering en het optimaliseren van IT-voorzieningen? Dan is deze functie iets voor jou!

In deze gevarieerde rol ben je verantwoordelijk voor het behouden van het overzicht en het onderhouden van sterke relaties met verschillende stakeholders, zoals leveranciers en ICT-regisseurs. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen door regelmatig contact te onderhouden en helder te communiceren. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het presenteren van beleidsvoorstellen aan het management en bij het opstellen van projectplannen.

Functie eisen:

Wat vragen we van jou?

  • – HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in (bedrijfskundige) informatica of business-IT en management;
  • – Gedegen kennis van IT-processen en best practices zoals ITIL en ASL;
  • – Ervaring in service level management en contractmanagement;
  • – Ervaring als (IT) projectmanager;
  • – Ervaring met het begeleiden van aanbestedingstrajecten;
  • – Ervaring met budgetbeheer;
  • – Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passend salaris tussen € 3.500,- en € 5.200,- (schaal 10) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt een Individueel Keuzebudget (IKB), verlofmogelijkheden, en de vrijheid om thuiswerken af te wisselen met werken op kantoor.

Daarnaast bieden we uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Baarn

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137381

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer