Senior Fabric Developer

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Voor onze relatie zijn we op zoek naar een Senior Fabric Developer die verantwoordelijk zal zijn voor de technische ontwikkeling van de nieuwe stoffen collecties. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor alle technische aspecten van de stoffen en speel je een cruciale rol bij het controleren, opvolgen en beoordelen van strike off’s/sampling tot en met productiemeters voor zowel basis, fancy en print stoffen collecties.

Als Senior Fabric Developer communiceer je alles rondom de ontwikkeling van onze stoffen richting leveranciers en inkoopagenten. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen goed geïnformeerd zijn en werkt nauw samen met je directe collega’s om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Daarnaast ben jij degene die labdips en testrapporten opvraagt, beoordeelt en becommentarieert. Het is jouw verantwoordelijkheid om een actueel overzicht bij te houden van alle aangevraagde labdips en testrapporten.

Het voorbereiden van alle benodigde documentatie voor orderplaatsing behoort ook tot jouw takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van deze documentatie aan de afdeling Inkoop & Demand Planning, waardoor zij hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.

Naast je technische taken fungeer je ook als inspiratiebron voor je collega’s en het bedrijf als geheel. Je hebt niet alleen uitgebreide technische kennis van stoffen, maar bent ook in staat om je collega’s op technisch en commercieel gebied te ondersteunen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • Je hebt een bachelor/master opleiding in mode, kleding of textiel of gelijkwaardig door ervaring (minimaal 3-5 jaar) in een soortgelijke functie binnen de mode
  • Je hebt een uitgebreide technische kennis van stoffen, oog voor detail en bent in staat tot het beoordelen van kleuren. Dit is een harde eis.
  • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden; je kan daarbij goed samenwerken met collega’s maar ook in staat zijn om zelf aan de slag te gaan
  • Je bent georganiseerd, kan structuur aanbrengen en gaat secuur te werk en gaat graag uitdagingen aan om onze collecties tot een hoger kwalitatief niveau te krijgen
  • Je hebt goede computervaardigheden (zowel MS Office als andere software programma’s) en/of je weet nieuwe programma’s snel eigen te maken
  • Woonachtig in Nederland, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende baan in een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf met een gezonde marktpositie. Je komt terecht in een team van ondernemende, professionele en ambitieuze collega’s die samen streven naar succes.

Naast uitdagende doelstellingen en een uitstekende toekomstvisie bieden wij jou ook:

  • – Een functie met een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring en kwaliteiten.
  • – Reiskostenvergoeding.
  • – 8% vakantiegeld.
  • – Een gezellig en hardwerkend team waarin je je snel thuis zult voelen.

Ben jij de Senior Fabric Developer die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie  

WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.

Visie 

WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Fashion en Styling

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137312

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer