SENIOR TEAMLEIDER PRODUCTIE

WVI Professionals
Baarn

Beschrijving:

Op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief, ondernemend en snel groeiend levensmiddelenbedrijf in het midden van het land? In onze productiehallen maken wij iedere dag de heerlijkste oosterse producten voor onze klanten. Wil jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Senior Teamleider Productie!

 

Als Senior Teamleider Productie geef je direct leiding aan een team van productie medewerkers, inpakkers, stapelaars en machine operators. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de realisatie van de dagelijks te produceren producten. Jij bent degene die moet zorgen door het motiveren van je medewerkers dat de dagelijkse productie planningen worden behaald. Jij bent het aanspreekpunt van de medewerkers, als het inhoudelijk gaat om een productievraag. Jij coacht je medewerkers en weet het beste uit je team te halen, maar ook uit jezelf. Jij bent een van de teamleiders die een verschil wil maken voor het behalen van de lange- en korte termijn doelstellingen, die samen met de Manager Productie worden geformuleerd.

Je zorgt ervoor dat deze doelen door een efficiënte inzet van medewerkers en machines worden gehaald; je weet met jouw team het beste resultaat te behalen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de operatie optimaal draait, rekening houdend met zowel kosten als kwaliteit, en het productieproces continu verbetert.

 

Wat ga je doen?

– Je behaalt de gestelde productienormen en waarborgt uitstekende kwaliteit, efficiëntie en veiligheid door het actief sturen op KPI’s.

– Je monitort en implementeert instructies die voortvloeien uit het kwaliteitssysteem op de productieafdelingen.

– Je geeft input m.b.t. de wekelijkse FTE behoefte op basis van geprognotiseerde en actueel gebruikte uren gerelateerd aan de vooraf opgestelde norm.

– Je hebt een proactieve houding ten aanzien van het initiëren en doorvoeren van verbetervoorstellen.

– Je coacht en stuurt je op een respectvolle wijze medewerkers aan, opdat jij het beste uit hen, maar ook uit jezelf weet te halen.

– Je bent verantwoordelijk voor een eigen deel van de plant, waar je door middel van projecten en verdere professionalisering de efficiëntie verhoogt.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

– HBO werk- en denkniveau

– Leidinggevende ervaring in de voedingsmiddelenindustrie

– Een kwaliteitsbewuste instelling

– Een hands-on mentaliteit, die continue op verbetering gericht is

– Affiniteit met techniek

– Analytisch scherp en kunnen oplossingsgericht

– Een voorbeeld voor anderen

– Goede sociale vaardigheden, daarnaast beschik je over een sterke teamgeest. Door je daadkrachtige, positieve, respectvolle flexibele en proactieve houding weet je het team optimaal te motiveren.

– Bereidheid in ploegendienst te werken

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselend functie bij een groeiende onderneming. Korte communicatielijnen, een plezierige informele werksfeer en veel ruimte voor de inbreng van ideeën. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris (€3800-€4200) en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Herken jij jezelf in deze functie en wil jij het verschil maken voor ons groeiende bedrijf? Solliciteer dan nu en maak kennis met ons team!

Gegevens:

Locatie: Baarn

Functie groep: Industrie en Productie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138434

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer