ICT Medewerker – Vianen

WVI Professionals
Vianen

Beschrijving:

Zorg jij ervoor dat onze collega’s optimaal gebruik kunnen maken van de hard- en software? Ben je communicatief vaardig en ook nog eens een leuke collega? Lees dan snel verder!

Op onze ICT-afdeling, bestaande uit 4 medewerkers, hebben wij binnenkort een openstaande positie voor een nieuwe Helpdeskmedewerker. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle gebruikers (intern en extern) optimaal gebruik kunnen maken van ons systeem en de bijbehorende hardware. Als eerste aanspreekpunt voor gebruikers bij storingen en overige vragen, draag je zorg voor een adequate oplossing of doorverwijzing. Daarnaast test, configureert en installeert u nieuwe software en hardware, voert u systeembeheertaken uit en werkt u mee aan projecten. In deze functie heb je gedurende de dag veel contact met collega’s van andere afdelingen, maar ook regelmatig met klanten die via ons systeem zendingen boeken.

 

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

– Enkele jaren relevante werkervaring binnen de ICT, bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker, ICT-medewerker of supportmedewerker
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
– Goede kennis van MS Office 365, Teams, Microsoft Intune en SharePoint

Daarnaast blijf je ook in de meest stressvolle situaties kalm, ben je altijd bereid om net dat stapje extra te zetten voor onze gebruikers en denk je graag mee over hoe systemen nog beter ingericht kunnen worden. Tot slot ben je fulltime beschikbaar en bereid om mee te draaien in het rooster voor de storingsdiensten van maandag tot en met vrijdag. Ons bedrijf draait immers 24/5!

Wat bieden wij?

Wij zijn een succesvol bedrijf met korte lijnen. Naast een hecht team van collega’s kun je ook rekenen op:

– Een salaris conform schaal E van de CAO Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen de € 2.805,85 – € 3.550,32 bruto per maand, exclusief een vergoeding voor de storingsdienst
– Een fulltime functie met flexibele werktijden tussen 8.00 – 18.00 uur, waarbij je na de inwerkperiode één dag per week thuis kunt werken
– Elke dag vers fruit, één keer in de twee weken een stoelmassage en korting op je sportschool abonnement
– 24 vakantiedagen + 3,5 ATV-dagen op basis van een fulltime dienstverband, pensioen conform CAO Beroepsgoederenvervoer
– Minimaal één keer per jaar een leuke activiteit georganiseerd door onze Personeelsvereniging

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel!

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Vianen

Functie groep: ICT

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138420

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer