Senior Grootboek Specialist / Accountant

“General Ledger Accountant”

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van twee medior collega’s, en werk je nauw samen met de Head of Finance. Je zult ook ondersteuning bieden aan het team bij eventuele achterstanden in de boekhouding.

 

Als Senior Grootboek Specialist / Accountant zorg je samen met je teamleden voor een juiste, tijdige en volledige financiële administratie, met name met betrekking tot het Grootboek. Je werkt samen met de Finance Manager om periodieke afsluitingen uit te voeren en de bedrijfsresultaten te analyseren. Daarnaast draag je bij aan procesverbeteringstrajecten.

Functie eisen:

Wat verwachten wij van jou?

– Een afgeronde MBO/HBO opleiding in een financiële richting.

– Beschikbaarheid van 36 uur per week.

– Oog voor detail en nauwkeurigheid.

– Ervaring met grootboek specificaties.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Als Senior Grootboek Specialist / Accountant bieden wij jou een afwisselende en uitdagende functie in een open en prettige bedrijfscultuur. Bij ons staan groei en ontwikkeling centraal en krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk.

Daarnaast bieden wij:

– Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

– Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van werkervaring.

– Aandacht voor een goede werk/privé balans (hybride werken is mogelijk).

– 25 vakantiedagen.

– Pensioenfonds Medewerker Apotheken.

– Reiskostenvergoeding.

 

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Senior Grootboek Specialist / Accountant? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137746

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer