Key accountmanager – SAAS

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Als Key Account Manager speel je een cruciale rol bij het opbouwen en onderhouden van relaties met onze belangrijkste klanten. Je beheert en beheert de portfolio van strategische accounts en bent verantwoordelijk voor het begrijpen van hun unieke behoeften, het zorgen voor hun succes met onze oplossingen en het identificeren van mogelijkheden voor upselling en cross-selling.

Van de Key Account Manager wordt verwacht dat hij effectieve strategische en tactische verkooprichting en communicatiestrategieƫn biedt om de winstgevendheid van bestaande bedrijven te verdedigen, te behouden en te verbeteren, en om nieuwe zakelijke kansen binnen de bestaande portefeuille te ontwikkelen. Deze rol is gericht op de groei en retentie van toegewezen accounts door het ontwikkelen en uitvoeren van een langetermijnstrategie. Ook essentieel voor de rol is het vermogen om effectief te onderhandelen en communiceren intern en extern op alle niveaus van de organisatie.

Verantwoordelijkheden:

– Beheren van strategische groeiplannen voor toegewezen accounts en het ontwikkelen van plannen om marktpenetratie, aandeel in de portemonnee en winstgevende omzetgroei te vergroten.

– Oplossingen verkopen door het opbouwen en onderhouden van relaties met de technische, technische en inkoopafdelingen van belangrijke klanten.

– Nieuwe zakelijke kansen nastreven binnen bestaande accounts en potentiĆ«le nieuwe strategische accounts identificeren en evalueren.

– Belangrijke klantgezondheidsstatistieken controleren en proactieve maatregelen nemen om verloop te voorkomen. Door gebruik te maken van gegevens, gebieden voor verbetering identificeren, gerichte strategieĆ«n implementeren en de impact op de omzet meten.

– Regelmatige bedrijfsevaluaties uitvoeren en samenwerken met verschillende afdelingen om een naadloze levering van producten en diensten te garanderen.

– Strategisch analyseren van belangrijke accounts, lange termijn doelstellingen onderscheiden en plannen formuleren om wederzijds succes te verzekeren.

– Voortdurend analyseren van belangrijke accounts om nieuwe omzetkansen te identificeren.

– Effectief samenwerken met interne teams, waaronder verkoop, marketing, productontwikkeling en klantenondersteuning, om te voldoen aan de behoeften van belangrijke accounts.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

– Minimaal 5+ jaar ervaring in B2B SaaS-verkoop, bij voorkeur binnen Microsoft Dynamics F&O / F&SCM, met een bewezen staat van dienst in het behalen en overtreffen van klantbehoud- en uitbreidingsdoelen.

– Sterke kennis van B2B-verkoopcycli en accountmanagementpraktijken.

– Sterke klantgerichtheid met de toewijding om de unieke behoeften van belangrijke accounts te begrijpen en te vervullen.

– Vermogen om nieuwe verkoopkansen te identificeren, contracten te beheren, prijzen te bepalen en de algehele accountstrategie te beheren.

– Demonstratie van bekwaamheid in het verkopen van oplossingen en een bewezen staat van dienst in het opsporen van nieuwe zakelijke kansen.

– Samenwerking tussen verschillende afdelingen.

– Uitstekend in tijdbeheer, organisatorische vaardigheden, oog voor detail en communicatieve vaardigheden.

– Vloeiend in het Engels, kennis van andere Europese talen is een pluspunt.

Ā 

Als Key Account Manager bij ons bedrijf heb je de mogelijkheid om impact te maken en waarde toe te voegen aan onze belangrijkste klanten. Je werkt samen met een dynamisch en deskundig team dat zich inzet voor succes en groei. We bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.

Ā 

Als jij de juiste persoon bent voor deze rol en klaar bent om je carriĆØre naar een hoger niveau te tillen, stuur dan je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@wviprofessionals.nl

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137724

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer