Projectleider – Renovatie en onderhoud

WVI Professionals
Deventer

Beschrijving:

In deze afwisselende rol krijg je volop kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Onze ambitie is om voornamelijk in het oosten van ons land verder te groeien en onze contracten in het noorden te versterken.

In ons hechte team vwerk je samen met diverse specialisten die elkaar aanvullen en inspireren. Samen willen we iets bijzonders neerzetten en daar proef je de ambitie en bevlogenheid. Als Projectleider  vervul je een belangrijke rol binnen het team. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Bijdragen aan een groeiend team specialisten in renovatie- en transformatieprojecten in de provincies Groningen en grotendeels provincie Drenthe;
 • In het voortraject in diverse (duurzame) bouwmethodieken, planning en kosten duiken en onderscheidende en klantgerichte winnende oplossingen bedenken;
 • Tijdens de uitvoeringsfase je kennis van het voortraject meenemen om projecten tot een goed eindresultaat te brengen;
 • Ontwikkelingen binnen de sector op de voet volgen en de organisatie, jouw team en medewerkers hierin meenemen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal een MBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen. Je hebt de ambitie om als coachend leider het team en de processen te verbeteren. Plannen en structureren zijn jouw tweede natuur, waardoor je in staat bent om de operationele zijde effectief aan te sturen. Je staat voor continue verbetering en levert toegevoegde waarde vanuit jouw kennis en kunde. Als persoon ben je creatief, denk je buiten de gebaande paden en ben je een teamspeler met een ondernemende insteek.

Ervaring in renovatie en/of onderhoud is een pré. Wij geloven dat motivatie, enthousiasme en de juiste instelling minstens zo belangrijk zijn!

Wat bieden wij aan :

Als projectleider bij ons bedrijf geniet je van talloze voordelen, waaronder:

 

 • – Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en kwalificaties.
 • – De mogelijkheid om te profiteren van de cao bouwnijverheid UTA.
 • – Een uitstekend pensioenplan om vooruit te kijken naar een zorgeloze toekomst.
 • – Flexibele werktijden en hybride werken, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • – Een smartphone en laptop , zodat je altijd verbonden blijft met je team.
 • – Een elektrische leaseauto met laadpas; 
 • – Onze betrokkenheid bij jouw gezondheid door een deel van je aanvullende zorgverzekering te vergoeden.
 • – Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • – De voordelen van werken bij een groot bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, gecombineerd met het familiegevoel op jouw eigen vestiging.

 

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Projectleider Systematisch Onderhoud? Wil jij samen met ons werken aan bijzondere projecten? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Deventer

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132039

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer