Projectleider – Onderhoud vastgoed

WVI Professionals
Deventer

Beschrijving:

Binnen Vastgoedbeheer zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Projectleider Systematisch Onderhoud. In deze afwisselende rol krijg je volop kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Onze ambitie is om voornamelijk in het oosten van ons land verder te groeien en onze contracten in het noorden te versterken. Als lid van het team Systematisch Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het invullen van de planmatige onderhoudsvraag van onze opdrachtgevers, die zich bevinden in de domeinen wonen, werken, zorgen, leren en recreëren.

In ons hechte team van Systematisch Onderhoud werk je samen met diverse specialisten die elkaar aanvullen en inspireren. Samen willen we iets bijzonders neerzetten en daar proef je de ambitie en bevlogenheid. Als Projectleider Systematisch Onderhoud vervul je een belangrijke rol binnen het team. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • – Afstemming met adviseurs, neven- en onderaannemers en leveranciers;
 • – Het aansturen van het operationele team systematisch onderhoud;
 • – De financiële bewaking en voortgangsbewaking;
 • – Het verzorgen van presentaties ten behoeve van tenders;
 • – Het opstellen van MJOP's, rapportages en overzichten;
 • – Het bewaken van methoden, procedures en processen en het initiëren van verbetervoorstellen om te komen tot optimalisaties;
 • – Coördinatie van de contacten en contractvorming met onderhoudspartners;
 • – Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, waarbij aandacht is voor meer- en minderwerk, en evaluaties uitgevoerde werkzaamheden.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over minimaal een MBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen. Je hebt de ambitie om als coachend leider het team en de processen te verbeteren. Plannen en structureren zijn jouw tweede natuur, waardoor je in staat bent om de operationele zijde effectief aan te sturen. Je staat voor continue verbetering en levert toegevoegde waarde vanuit jouw kennis en kunde. Als persoon ben je creatief, denk je buiten de gebaande paden en ben je een teamspeler met een ondernemende insteek.

Ervaring in vastgoedbeheer en/of onderhoud is een pré, maar geen eis. Wij geloven dat motivatie, enthousiasme en de juiste instelling minstens zo belangrijk zijn!

Wat bieden wij aan :

Als projectleider bij ons bedrijf geniet je van talloze voordelen, waaronder:

 

 • – Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en kwalificaties.
 • – De mogelijkheid om te profiteren van de cao bouwnijverheid UTA.
 • – Een uitstekend pensioenplan om vooruit te kijken naar een zorgeloze toekomst.
 • – Flexibele werktijden en hybride werken, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • – Een smartphone en laptop , zodat je altijd verbonden blijft met je team.
 • – Onze betrokkenheid bij jouw gezondheid door een deel van je aanvullende zorgverzekering te vergoeden.
 • – Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • – De voordelen van werken bij een groot bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, gecombineerd met het familiegevoel op jouw eigen vestiging.

 

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Projectleider Systematisch Onderhoud? Wil jij samen met ons werken aan bijzondere projecten? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Deventer

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132036

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer