Online marketeer

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Onze klant is een bedrijf met drie ‘online speciaalzaken’ voor verwarming en warm water onder één paraplu. Tien jaar geleden gestart en inmiddels behorend tot de top 5 van Nederland. Bij het bedrijf worden CV-ketels en Warmtepompen in heel Nederland aan tienduizenden consumenten verkocht en verhuurt. Vanaf dag één is marketing superbelangrijk. Als één van de eersten in de branche maakten de bedrijven de overstap naar een volledige online webshop.

 

Je werkt niet alléén!

Wij hebben momenteel twee enthousiaste full-time marketeers en zijn op zoek naar een nieuwe collega. Samenwerking is heel belangrijk. Gegeven onze kleine platte organisatie rapporteren de marketeers rechtstreeks ‘aan de eind-baas’. Marketeers zijn hands-on en werken ook samen met diverse externe professionals voor design, bouw en SEA. De bedrijven willen de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen bij de energietransitie. De gezamenlijke bedrijven hebben een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro. Het totale marketingbudget bedraagt ca 5%, 1 miljoen euro.

 

Wat doe je zoal;

Je bent (mede) verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten die gericht zijn op de verkoop van producten en diensten en het ontwikkelen en uitbouwen van klantrelaties. Tevens help je mee de gekozen strategie van onze klant verder te ontwikkelen.

 

Waar nodig werk je samen met professionals op gebieden als UX, UI, SEA en SEO. Je hebt ervaring/kennis van diverse onlinesystemen en tooling als Google Analytics, WordPress, Dynamicweb en Salesforce. Of je bent uiteraard graag bereid benodigde kennis op te doen. Je onderzoekt klantwensen, overziet het creatieve proces van productontwikkeling en proposities en denkt actief mee bij de uitvoering.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste positieve collega, met liefde voor het vak.
  • Je hebt de goede (HBO) opleiding, liefst met de nodige relevante werkervaring.
  • Je bent ook iemand die er niet voor schroomt om de mouwen op te stropen.
  • Door samenwerking bereik je meer dan alleen. Bovendien ben je creatief en resultaatgericht.
  • Je hebt affiniteit met techniek en de installatiebranche.

 

Wat hebben wij te bieden?

Wat dacht je van een leuke en toffe baan waarin jij het verschil kan maken. Een salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, van € 2800,- tot € 3250,- per maand. Pensioen, vakantiegeld, ontwikkelmogelijkheden en ondersteuning bij studie horen daar zeker ook nog bij. Verder zijn er volop mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf. Heb jij de ambitie om het verschil te maken? Reageer dan snel!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 129208

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer