Eerste monteur hybride warmtepompen/ airconditioning

“Ben jij ook zo’n monteur die het “warm” krijgt bij waterpompen en airconditioning?”

WVI Professionals
Diemen

Beschrijving:

Ben jij ook zo’n monteur die het “warm” krijgt bij waterpompen en airconditioning?

Als je een “koele kikker” bent reageer dan snel !

 

Hybride warmtepompen zijn ‘hot’. Wegens de grote vraag uit de markt en de snelle groei die het bedrijf doormaakt, zijn zij op zoek naar een Eerste monteur hybride warmtepompen/ airconditioning die naast de technische werkzaamheden ook graag wilt meedenken aan het verder uitrollen van de business en de kwaliteitsbewaking.

 

Over de werkgever:

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd te Diemen. Het bedrijf biedt de oplossingen voor een warm huis. Zij zijn  gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van cv-ketels aan particulieren. Hebben een landelijk netwerk van meer dan 75 erkende installatiebedrijven waar mee wordt samengewerkt. Sinds 2021 zijn de hybride warmtepompen toegevoegd aan het aanbod. Voor deze tak binnen het bedrijf willen zij graag zelf de kennis en kunde in huis hebben.

 

Kenmerkend aan deze strategie is het aangaan van” lange termijnrelaties” met klanten in plaats van een eenmalige verkoop (bijv. het service abonnement). Mede door dit unieke concept en de continue focus op klanttevredenheid is onze opdrachtgever op dit moment een van de snelst groeiende spelers in de markt. Óók met medewerkers willen zij graag een langdurige relatie aangaan. Je zult in de eerste instantie gaan samenwerken met een ervaren cv-monteur, aangesloten installatiebedrijven en ca. tien collega’s van de commerciële binnendienst.

Functie eisen:

Dit vragen we van jou:

  • Afgeronde technische MBO opleiding;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in airconditioning en/of warmtepompen;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B, VCA- en minimaal F-Gassen 2 certificaat;
  • Je vindt het leuk om te opereren binnen een snelgroeiende startup achtige omgeving;
  • Fulltime beschikbaarheid;
  • Je bent service- en klantgericht en wil het verschil gaan maken op de lange termijn.

 

Dit bieden we jou:

Het (vaste) salaris voor deze functie ligt tussen € 3.700,- en € 4.100,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring), 25 vakantiedagen, Een goedgevulde bedrijfswagen (bus) met het beste gereedschap, Toekomstbestendig werk in de duurzame techniek, Doorgroeimogelijkheden naar Hoofd Technische Dienst, Fulltime dienstverband voor (on)bepaalde tijd, Mogelijkheid tot het volgen van waardevolle trainingen en opleidingen

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Diemen

Functie groep: Techniek

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 129223

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer