online marketeer

“recruitment marketing en webshop”

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Als online Marketeer bij WVI ben jij verantwoordelijk over de marketing van twee zusterbedrijven. 

Je positioneert WVI Professionals op de arbeidsmarkt. De nadruk ligt vooral op het bereiken van werkzoekenden en potentiële werkgevers door middel van online content, vindbaarheid en zichtbaarheid.

Zo zal jouw focus op marketing gebied liggen op het omschrijven van passende vacature omschrijvingen maar ook welk kandidaat profiel er benodigd is. Wij leveren als organisatie maatwerk en hebben persoonlijke aandacht voor onze kandidaten en uiteraard ook de klanten. Daardoor is geen dag hetzelfde omdat elke kandidaat en klant een andere behoefte heeft in o.a. de wijze van contact.
Je kunt nooit op de automatische piloot schakelen en dat maakt deze functie extra dynamisch en uitdagend. Zoals bekend is de markt uitdagend en in beweging zeker in de huidige tijd, daarom zoeken wij een enthousiaste, leergierige en verantwoordelijke collega.

 

De tweede zusterorganisatie gaat om een webshop. Voor de webshop zul jij verantwoordelijk zijn over sales genereren van onze producten.

Wat ga je o.a. doen?

  • Vacatures herschrijven en posten op de daarvoor bestemde sites 
  • Offline marketing acties opzetten en implementeren
  • SEO, SEA
  • Contentbeheer
  • Online campagnes opzetten en bijhouden
  • Webshop beheren

Functie eisen:

Wie ben jij en wat neem je mee?

Jij kunt met je kennis en ervaring een brug slaan tussen Recruitment en Marketing, jij wordt erg blij van het searchen van de juiste kandidaat voor de klant. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en geen berg is te hoog voor je.

Verder vind je het realiseren van meetbare effecten een uitdaging en wil je jezelf in blijven verbeteren en groeien.
Jij weet door een creatieve instelling vertaling te geven in de behoeften en daarin te voorzien van onze klanten.
Je hebt HBO werk- en denkniveau en een afgeronde marketing en/of communicatie opleiding
Je hebt minimaal 2 jaar recente/relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan binnen de uitzend- werving & selectiebranche
Je bent 24-40 uur per week beschikbaar
Uiteraard ben je communicatief sterk en heb je ervaring met strategisch positioneren van werkgevers op de arbeidsmarkt
Trends en ontwikkeling in de recruitment- en marketingbranche volg je op de voet om up-to-date te blijven en jezelf te ontwikkelen en uit te dagen

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Marketing en Communicatie

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 101719

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer