Accountmanager & Recruitment Consultant

“Werving en Selectie”

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist bij WVI Professionals op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de Werving & Selectie. Jij werft en selecteert de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig onze opdrachtgevers en weet wat zij belangrijk vinden. Met de juiste informatie ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je netwerk actief op zoek naar de beste match. Om de geschikte kandidaten te vinden, (her)schrijf je vacatureteksten toegespitst op de juiste doelgroep. Ondertussen ben je ook actief op zoek naar passende vacatures of bedrijven. Jouw werkzaamheden omvatten twee uitgangspunten, namelijk werken vanuit de vacature en werken vanuit een werkzoekende.

Wat ga je doen?

Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van bijbehorende intakegesprekken, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het 'snel scoren'. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Jij snapt als geen ander dat een kandidaat niet klakkeloos van baan switcht. Evengoed snap jij ook dat de opdrachtgever op zoek is naar het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie. In jouw rol is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een kandidaat of opdrachtgever zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste match is. In een persoonlijk gesprek ga jij op onderzoek uit. Elke kandidaat of opdrachtgever die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar (persoonlijke) verhalen en je laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt. Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en de opdrachtgever.

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van Accountmanager en Recruitment Consultant werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden.

Functie eisen:

Wie ben jij?

 • Minimaal hbo werk- & denkniveau
 • Enkele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Kennis van de huidige arbeidsmarkt en de (markt)ontwikkelingen
 • Fulltime beschikbaar
 • Goede kennis- en gesprekspartner voor opdrachtgevers en (potentiële) kandidaten

Wat bieden wij?

 • €2000-€3500 op basis van ervaring
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Bonusregeling
 • 1 ADV uur op de vrijdag
 • Laptop en telefoon
   

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Uitzendbureaus & Werving en Selectie

Specialiteit: Unknown

Ref nr: 101601

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer