Medewerker klantenservice Fulltime

WVI Professionals
Vianen

Beschrijving:

Denk jij graag met onze klanten mee naar een passende oplossing? Ben je communicatief vaardig en houd je zelfs in de meest hectische situaties het hoofd koel? Dan zoeken wij jou!

Voor onze klantenservice Dagdistributie in Vianen zijn wij op zoek naar die ene enthousiaste collega die bereid is om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Samen met één andere collega zorg je er dagelijks voor dat alle vragen van onze banden klanten (en hun klanten) beantwoord worden. Je verwerkt manco’s in het systeem en doet er alles aan om deze zo goed mogelijk op te lossen voor de klant. Uiteraard verlies je hierbij het logistieke en commerciële belang van het bedrijf niet uit het oog. Gedurende de dag heb je naast veel contact met klanten ook regelmatig contact met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie. Overige voorkomende werkzaamheden zijn het helpen aan de balie, het voorbereiden van transporten, archiveren van documenten en het maken van rapportages.

 

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

  • Een aantal jaren relevante werkervaring als bijvoorbeeld klantenservice medewerker, customer support of customer service medewerker;
  • Werkervaring opgedaan binnen de automotive sector, (auto of truck) bandenbranche of een logistieke onderneming? Dan heb je sowieso een streepje voor!
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift, bij voorkeur spreek je ook een prima woordje Engels;
  • Een goede kennis van het MS Office pakket waaronder Word, Outlook & Excel.

Daarnaast ben je een echte aanpakker die niet terugdeinst voor een beetje tegenwind. Je bent fulltime beschikbaar en kan zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.

 

Waar kun je op rekenen?

Je gaat werken bij een succesvol familiebedrijf met korte lijnen. Naast een hecht team van collega’s kun je ook rekenen op:

– Een salaris conform schaal D van de CAO Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen de € 2622,76 – € 3131,- bruto per maand;

– Een fulltime functie met werktijden van 8.00-17.00 uur;

– Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;

– Elke dag vers fruit;

– Één keer in de twee weken een stoelmassage;

– Korting op je sportschool abonnement;

– 24 vakantiedagen + 3,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;

– Pensioen conform CAO Beroepsgoederenvervoer;

– Voor alle leden van de personeelsvereniging; minimaal één keer per jaar een leuke activiteit georganiseerd door onze Personeelsvereniging!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie   WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. Visie  WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.   

Gegevens:

Locatie: Vianen

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138158

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer