Boekhoudkundig medewerker

“Administrateur”

WVI Professionals
Soest

Beschrijving:

Zin om jouw boekhouderscapaciteiten in te zetten voor een jonge, ambitieuze organisatie?

Onze organisatie is op zoek naar een ervaren boekhoudkundig medewerker die kan werken met SAP Business One en de volledige boekhouding kan runnen samen met ons financiële team. Als snelgroeiend bedrijf in de gezondheidsbranche zijn wij op zoek naar een proactieve en zelfstandige professional die ons kan ondersteunen bij het bereiken van onze groeiambities.

Jouw rol als Ervaren Boekhoudkundig Medewerker (36-40 uur p/w)

In deze veelzijdige en uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het volledige boekhoudkundige proces. Je verwerkt inkomende facturen, verzorgt BTW-aangiften, stelt verkoopfacturen op, beheert debiteuren en werkt de bankadministratie bij. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van de maandelijkse balans en winst- en verliesrekening. Met jouw proactieve en resultaatgerichte instelling draag je actief bij aan de verdere professionalisering van onze financiële administratie.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

– Een afgeronde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie

– Ruime ervaring in het runnen van de boekhouding, bij voorkeur met SAP Business One

– HBO+ werk- en denkniveau

– Uitstekende beheersing van de Duitse taal (is een pré)

– Nauwkeurig, zelfstandig en verantwoordelijk

– Sterk in het organiseren en prioriteren van werkzaamheden

 

Ons aanbod

Wij bieden je een prettige werkomgeving binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris in de range van €3.400,00 – €3.700,00 per maand op basis van 40 uur per week. Onze locatie is bovendien goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin om met ons mee te helpen om de organisatie nog verder uit te breiden? Stuur dan jouw motivatie en CV per mail naar sollicitatie@wviprofessionals.nl met als onderwerp ‘Boekhoudkundig medewerker’. We kijken uit naar jouw reactie!

Gegevens:

Locatie: Soest

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138165

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer