Inbound Service & Sales Support Medewerker

“Sales & Service Specialist”

WVI Professionals
Uithoorn

Beschrijving:

Hé jij daar! Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat klanten niet alleen de juiste apparatuur bestellen, maar ook dat die apparatuur perfect wordt geserviced? Combineer je een sterke klantgerichtheid met commercieel instinct? En behoud jij altijd het overzicht, zelfs als de werkdruk hoog is? Dan hebben wij dé verfrissende job voor jou!

 

Wat ga je doen als Service en Sales Specialist:

 

Klanten koel houden! Klinkt simpel. Maar dat is het niet, want er komt heel wat op je af. Zo ondersteun je ons enthousiaste team van accountmanagers. Bijvoorbeeld door het ordertraject administratief af te handelen. Orders aannemen? Dat verzorg jij. Het invoeren van gegevens? Jij bent erbij. Ervoor zorgen dat koel- en vriesapparatuur op tijd bij de klant aankomt? Bingo, weer jij. Bovendien beantwoord je allerlei vragen die consumenten en detaillisten over onze koelapparatuur hebben. Vriendelijk. Snel. En volledig.

 

Maar dat is 'slechts' een kant van de medaille. Je ondersteunt ook het serviceteam dat problemen met de apparatuur oplost. Aan jou om de intake van die issues te verzorgen, zodat collega's precies weten wat er speelt en de juiste acties ondernemen. Dat vraagt om een flinke dosis inlevingsvermogen (defecte koelapparatuur is geen feestje), doorvraagtalent (eh, zit de stekker er wel in?) en organisatorische kwaliteiten. Ook het inplannen van monteursbezoeken en het vastleggen van werkzaamheden ligt namelijk op jouw bordje. Oftewel; als Sales & Service Specialist kun je je op meerdere manieren onderscheiden en ben je letterlijk een bron van verkoeling.

Functie eisen:

De korte versie van de Sales & Service Specialist rol:

 

– Je managet het hele ordertraject; van orderaanname via data-invoer naar aflevering

– Je informeert en adviseert detaillisten en consumenten over onze (mooie) apparaten

– Je verzorgt de intake van issues en plant monteursafspraken strak in

– Je ondersteunt de afdeling Service & Verkoopplanning administratief

– Je bent hét aanspreekpunt voor klanten op commercieel en servicegebied

 

Wat heb je ervoor nodig:

 

– Een MBO achtergrond, liefst aangevuld met werkervaring in een commercieel-administratieve richting

– Je bent helemaal thuis in MS Office (yep, inclusief Excel)

– Communicatieve skills en commercieel inzicht

– Servicegerichte instelling, zowel richting klanten als collega's

– Je houdt je hoofd koel, ook als het plotseling knetterdruk is

 

Wat krijg je ervoor terug:

Veel! Zoals een goed salaris. Plus de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij ons kun je continu leren en schakel je met mensen die (enorm) veel verstand hebben van apparatuur. Een enorme boost voor je ontwikkeling dus. Je werkt in een professioneel team van 15 directe collega's en hebt intensief contact met zowel technisch als commercieel georiënteerde medewerkers. Hoewel we lekker gestructureerd werken – strakke processen stellen ons in staat om klanten de beste ervaring te bieden – staan we open voor jouw ideeën. Als het beter kan, moet het beter!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Uithoorn

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132411

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer