Accounting Manager

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

 Als Accounting Manager maak je deel uit van ons financiële team en ben je samen met onze Accounting Coördinator verantwoordelijk voor een soepele werking van onze financiële afdeling met betrekking tot onze EMEA-projecten.

Wat ga je doen?

 

Als Accounting Manager krijg je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden toegewezen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, het beheer van de voorraadlijst en het opstellen van grootboekrekeningen, journaalposten en maandafsluitingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het genereren van periodieke financiële- en managementrapportages, saldibalansen en verkoopanalyses.

 

Ook zorg je ervoor dat facturering correct verloopt door het voorbereiden en controleren van factureringsprocessen. Daarnaast behandel je bankzaken, stel je jaarlijkse begrotingen op en maak je periodieke prognoses. Ook heb je ervaring met belastingaangiftes zoals BTW-, loonbelasting- en vennootschapsbelastingaangiftes.

 

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, coachen en verbeteren van de Accounting Coördinator. Je denkt mee met de Managing Director en de CFO op ons hoofdkantoor en bereidt tussentijdse en jaareinde documentatie voor accountants voor audits.

Functie eisen:

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie als Accounting Manager, heb je een solide financieel-administratieve basis nodig. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een internationale organisatie. Je bent nauwkeurig, flexibel en hebt goede kennis van Nederlandse boekhoud-, belasting- en salarisregels.

Daarnaast beschik je over een HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante financiële opleiding zoals Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Je beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Ervaring met MS Office en ERP-systemen is vereist, ervaring met Syspro is een pré.

 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een informele maar zeer gemotiveerde organisatie. We bieden je een dynamische werkomgeving in een modern kantoor op een van de hotspots van Amsterdam.

Naast een competitief salaris 67K bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden o.a.:

 

  •  Een uitdagende baan voor 32 uur per week, waarbij thuiswerken 1 dag per week mogelijk is

  • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak

  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

  • Pensioenregeling via ASR, waarbij de werkgever 70% bijdraagt

  • Parkeerplek bij kantoor

  • €35,- bijdrage aan een fitness abonnement

  • Fruit van de zaak

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Als je enthousiast bent geworden over deze uitdagende positie als Accounting Manager, solliciteer dan direct! Stuur ons je CV en motivatiebrief en wie weet word jij onze nieuwe collega.

 

We kijken uit naar je reactie!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132453

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer