Finance manager

WVI Professionals
Almere Poort

Beschrijving:

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het consolideren en beheren van de financiële administratie op groepsniveau. Samen met de werkmaatschappijen en entiteiten zet je een solide financiële administratie neer. Een deel van deze administratie is momenteel uitbesteed, maar zal binnenkort weer in-house worden genomen.

Naast het consolideren van de financiële administratie, verzorg je ook het cashmanagement voor de groep. Samen met de Financieel Directeur ben je verantwoordelijk voor het beheer van financiering en cashpositie vanuit de Holding. Daarnaast ondersteun je bij belastingaangiftes en werk je aan het selecteren en implementeren van een BI-systeem waarmee dashboards kunnen worden gebouwd met financiële en operationele stuurinformatie.

Je hebt niet alleen een belangrijke rol in het optimaliseren van processen, maar ook in het rapporteren van maandrapportages, jaarcijfers en prognoses voor alle bedrijven binnen de samenwerkingsverband. Daarnaast werk je nauw samen met accountants en belastingdienst om ervoor te zorgen dat alle financiële processen voldoen aan de wettelijke vereisten

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

  • – Een afgeronde WO opleiding,
  • – Ervaring met het inrichten/veranderen van financiële administratie binnen een groep bedrijven
  • – Aantoonbare ervaring in het aansturen van financials binnen een commerciële organisatie met meerdere entiteiten
  • – Ambitieus, ondernemend en een sterke sparringpartner voor ondernemers en business partners

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • – De verantwoordelijkheid en vrijheid om het verschil te maken
  • – Doorgroeimogelijkheden naar de rol van Financieel Directeur
  • – Mogelijkheid om te participeren in de groei van de groep
  • – Salaris tussen €6.250,- en €7.500,- bruto per maand
  • – Hybride werkmodel: werken op kantoor in Almere of op andere locaties (thuis)

Waar ga je werken:

Je gaat werken voor een samenwerkingsverband van ongeveer veertig openbare apotheken die hun kantooractiviteiten, waaronder Finance, centraliseren. Dit samenwerkingsverband groeit en ziet een toenemende behoefte aan gepersonaliseerde farmaceutische zorg voor individuele patiënten. Met hun gecombineerde krachten en focus op vernieuwing in dienstverlening willen ze een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van hun patiënten. Om klaar te zijn voor verdere groei wordt er gewerkt aan de centralisatie en professionalisering van kantooractiviteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere, terwijl de apotheken zich verspreid over het hele land bevinden. Samen met ongeveer 500 enthousiaste collega's vorm je een cultuur waarin gelijkwaardige samenwerking met gedrevenheid en plezier centraal staat. Er is ruimte voor individueel initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Poort

Functie groep: Administratief

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132274

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer