Allround Webshop Medewerker / Bezorger

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ben jij een allround duizendpoot die graag in een afwisselende omgeving werkt? Heb je een passie voor fietsen, scooters en elektrische voertuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze veelzijdige rol ben jij het mannetje van alles. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en verzorgt de volledige service rondom onze producten. Van order verwerking tot klantenservice en van kleine reparaties tot bezorgen – jij pakt het allemaal aan.

Jouw werkdag ziet er als volgt uit:

Je start de ochtend met een lekker bakje koffie en neemt de binnenkomende bestellingen door. Je beantwoordt vragen van klanten, plant de orders in en maakt de fietsen, steppen en scooters rijklaar. Tussendoor belt een klant met een vraag over de bezorging of wil iemand langskomen om een voertuig te bekijken. Uiteraard help je deze klanten graag verder met jouw vakkundige advies.

In de middag kom je samen met de chauffeur terug van de bezorgrondes. Samen maken jullie een plan voor de volgende dag. Soms spring je zelf bij om mee te helpen met bezorgen.

Daarnaast ontvang je ook klanten die langskomen in onze winkel. Je laat ze kennismaken met ons assortiment en adviseert ze bij hun aankoop. Voor 16:00 uur zorg je ervoor dat alle kleine bestellingen ingepakt en verstuurd zijn via DHL.

Kortom, geen dag is hetzelfde in deze dynamische functie. Jij bent het mannetje van alles en springt waar nodig bij. Heb jij groene vingers, ben je technisch onderlegd en houd je van afwisseling? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Je gaat werken bij een bedrijf dat via een webshop verschillende soorten elektrische fietsen, steppen,scooters en onderdelen verkoopt.

Functie eisen:

Functie-eisen:

– Technisch inzicht en handigheid

– Je houdt van sleutelen aan fietsen, steppen of scooters.

– Goede communicatieve vaardigheden

– Flexibele en klantgerichte instelling

– Rijbewijs B

 

Wij bieden:

– Een afwisselende functie in een informele werkomgeving

– Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

– Een marktconform salaris

– Auto en telefoon van de zaak

– Werktijden en dagen bespreekbaar

 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Sales / Verkoop

Specialiteit: Verkoop – groot- en tussenhandel

Ref nr: 138254

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer