Allround Analist – Chemie/Microbiologie

WVI Professionals
Zaandam

Beschrijving:

Bent u een ervaren Senior Allround Analist met een afgeronde mbo-opleiding in een relevante richting, zoals Analytische Chemie of Microbiologisch Analist? Beschikt u over een pragmatische, hands-on mentaliteit, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wilt u actief meedenken en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons geavanceerde laboratorium? Dan hebben wij een uitdagende en veelzijdige rol voor u als Senior Allround Analist!

Bij ons bent u onderdeel van een toonaangevende en innovatieve organisatie in de levensmiddelenbranche. Wij produceren en leveren hoogwaardige, smaakvolle ingrediƫnten en additieven voor diverse voedingsmiddelen, zoals snacks, vleesvervangers, kant-en-klaar maaltijden, soepen en sauzen. Onze producten worden wereldwijd verkocht aan toonaangevende producenten in de levensmiddelenindustrie.

Als Senior Allround Analist bent u mede verantwoordelijk voor alle analyses die worden uitgevoerd op onze levensmiddelenproducten. Ons state-of-the-art laboratorium fungeert als een expertise- en kwaliteitscentrum, met een cruciale rol in de kwaliteitsborging van inkomende grondstoffen, productieprocessen en eindproducten.

Als eerste aanspreekpunt voor uw collega’s coƶrdineert u de werkzaamheden binnen het laboratorium. U werkt nauw samen met het Productieteam en het Warehouse-team om het productieproces optimaal te ondersteunen. Uw kerntaken omvatten onder andere:

  • Ā Het uitvoeren van diverse analytische (nat chemisch en instrumenteel), microbiologische (kiemgetal, gisten, schimmels, pathogenen) en sensorische analyses
  • Functioneel voorbereiden en begeleiden van het productieproces door middel van analyses op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten
  • Coƶrdineren en aansturen van het laboratoriumteam

Functie eisen:

Wat maakt u de perfecte match :

Ā 

  • Minimaal afgeronde mbo-opleiding in een relevante richting, zoals Analytische Chemie of Microbiologisch Analist
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een laboratoriumomgeving, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie
  • Pragmatische, hands-on mentaliteit en probleemoplossend vermogen
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichte instelling
  • Flexibel, met goed vermogen tot prioriteren
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Interesse in het verbeteren van interne procedures en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied

Wat bieden wij aan :

Wij bieden u een dynamische en innovatieve productieomgeving, uitdagende projecten en mogelijkheden om verbeteringen te initiƫren. Daarnaast krijgt u ruimte voor professionele ontwikkeling en opleiding, een aantrekkelijk salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en regelmatige personeelsevenementen.

Ā 

Bent u enthousiast over deze uitdagende rol als Senior Allround Analist? Neem dan snel contact met ons op!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creƫren wij de perfecte match.

Bedrijfscultuur:

Missie Ā  WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact. Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden. VisieĀ  WVIĀ  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden.

Gegevens:

Locatie: Zaandam

Functie groep: Chemie, Olie en Energie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 138252

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer