Latest News

Inteview over Personeel werven in de logistiek

Vandaag is de nieuwe editie van Logistcx uitgekomen waarin onder andere een artikel te lezen staat met het interview van Afraa Tahri, CEO van WVI Professionals, en Vincent Krabbendam van Evofenedex. In dit interview delen zij hun inzichten en ervaringen met betrekking tot het werven van personeel in de logistieke

Lees verder

Opendag IT in Nieuwegein

Op 25 januari organiseren wij een 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐠 bij onze opdrachtgever voor 𝐈𝐓’ers. Tijdens deze opendag krijgen sollicitanten de kans om ÊÊn op ÊÊn speeddates te hebben met de werkgever. De opendag vindt plaats van 09:00 tot 15:00 uur. Ben jij een IT’er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

Lees verder

Loopbaan Intermediair certificaat.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering en 25 jaar Jubileum van NBBU zijn de eerste certificaten voor het project Loopbaan Intermediair uitgereikt aan de deelnemers waaronder WVI.

Lees verder

Leer werk traject

Wij Solliciteren Voor Jou en WVI zijn een samenwerking gestart met WSP Amsterdam en UWV Flevoland aangaande leer- werktrajecten voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt om deze langzaam aan weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt via het traject bij WSVJ en WVI.

Lees verder

Zusterorganisatie op RTLZ

In November 2019 is de uitzending met onze zustersorganisatie WVI Uitzendbureau bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ meerdere malen uitgezonden.

Lees verder