Warehousemanager

WVI Professionals
Almere Stad

Beschrijving:

Ben jij een echte People manager met ervaring in logistiek en voorraadbeheer? Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in een snelgroeiend familiebedrijf? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Als Warehousemanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van alle processen binnen onze warehouse. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden van de medewerkers gecoördineerd en gecontroleerd worden, dat de juiste mensen en middelen ingezet worden in het magazijn, en dat het team begeleid, gecoacht, geïnstrueerd, gecorrigeerd en gestimuleerd wordt. Daarnaast draag je zorg voor een correcte administratieve afhandeling van activiteiten, voer je regelmatig werkoverleg met medewerkers en zorg je voor de follow-up van acties. Ook voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het rapporteren van wekelijkse KPI’s behoort ook tot jouw takenpakket.

Een ander belangrijk aspect van jouw functie is het managen en organiseren van transport. Je onderhoudt contacten met transportbedrijven, onderhandelt over gewenste services, sluit vervoerscontracten af en zorgt ervoor dat de juiste vervoerswijzen per klantorder georganiseerd worden.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • – Je bent een echte People manager met goed ontwikkelde leidinggevende vaardigheden.
  • – Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding richting Transport en/of Logistiek.
  • – Je hebt 5-10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • – Je beschikt over kennis van magazijn- en voorraadbeheer en administratieve organisatie.
  • – Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.
  • – Kennis van KAM (kwaliteit, Arbo en milieu) in een magazijnomgeving is een pré.
  • – Je bent een teamspeler, organisatorisch sterk, communicatief vaardig, analytisch en klantgericht.
  • – Ervaring met MS Office en werken met een WMS-pakket is noodzakelijk.
  • – Het bezit van een VCA-VOL certificaat is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke & uitdagende baan in een enthousiast team met ondernemende en ambitieuze collega’s. Ons bedrijf groeit snel en we hebben ongeveer 50 medewerkers. De werksfeer is informeel en de locatie waar je komt te werken is werkelijk prachtig. Je kunt genieten van een geweldige ontspanningsruimte, verse koffie en zelfs een bar voor een borrel van tijd tot tijd.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen in overleg worden besproken.

 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu als Warehousemanager bij ons bedrijf! We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie.

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Almere Stad

Functie groep: Industrie en Productie

Specialiteit: Overig

Ref nr: 137410

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer