Technisch Sales Support Specialist – Amsterdam

WVI Professionals
Amsterdam

Beschrijving:

Ben jij een gedreven en analytische professional op zoek naar een commercieel-technische functie? Heb je affiniteit met techniek en ben je bedreven in Excel? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Sales Support Specialist!

 

Als Sales Support Specialist ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie bij de International Sales Managers en klanten om op maat gemaakte offertes te kunnen maken. Je bent constant bezig met het 'puzzelen' om de juiste machine te configureren op basis van de verstrekte informatie. Daarnaast houd je het verkoopoverzicht bij, waarin je alle orders, orderspecificaties en andere klantinformatie registreert. Het is van groot belang dat het CRM systeem up-to-date blijft, wat ook onder jouw verantwoordelijkheid valt.

Naast deze taken beheer en bewaak je de planning van demo/test machines en organiseer je het transport hiervan. Je onderhoudt contact met leveranciers over prijzen en technische specificaties. Ook ben jij degene die het berekenings– en calculatiemodel onderhoudt en verbetert waar mogelijk.

 

Als centraal aanspreekpunt voor sales heb je regelmatig contact met collega's van andere afdelingen zoals Finance en Service. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook van groot belang in deze rol.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match:

Wij zijn op zoek naar iemand met een MBO of HBO diploma in een technisch/commerciële richting. Of je nu net bent afgestudeerd of al wat werkervaring hebt, wij nodigen zowel starters als ervaren professionals uit om te solliciteren. Daarnaast ben je bedreven in Excel en kun je moeiteloos formules opstellen en deze combineren. Het koppelen van tabbladen aan bijvoorbeeld prijslijsten of een CRM systeem is voor jou een eitje.

Aangezien dit een commercieel-technische functie betreft, is enige affiniteit met techniek gewenst. Je hebt een kritische blik en bent altijd op zoek naar manieren om processen efficiënter en gemakkelijker te maken. Ervaring met commercie en/of schriftelijk klantcontact is een pré. Je krijgt energie van het ontzorgen van je collega's en bent in staat om zowel intern als extern effectief te communiceren.

Tot slot beheers je de Engelse taal goed, aangezien je regelmatig in contact zult staan met internationale klanten en collega's.

Wat bieden wij?

Als Sales Support Specialist kom je terecht in een dynamisch team binnen een groeiende organisatie. Naast een marktconform salaris conform cao metaalbewerkingsbedrijf bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, 38  vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding, sportvergoeding en hybride werken mogelijkheden. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Het bedrijf is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor jij moeiteloos naar het werk kunt komen.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en jouw analytische vaardigheden inzetten om klanten te helpen? Solliciteer dan nu als Sales Support Specialist en neem de eerste stap naar een veelbelovende carrière bij ons bedrijf!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Amsterdam

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132679

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer