Technisch Consultant Logistieke Automatisering

WVI Professionals
Nieuw-Vennep

Beschrijving:

Als Technisch Consultant ben je het aanspreekpunt voor een afwisselende mix van klanten voor uitdagende technische vraagstukken in logistieke omgevingen. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en voert projecten zowel zelfstandig als in teamverband uit en zorgt voor een goede afloop. Zo begeleid je bijvoorbeeld implementaties van volledige netwerk oplossingen, implementaties van mobiele terminals (handhelds, tablets en heftruck terminals) en Mobile Device Management oplossingen. Daarnaast neem je incidenten en niet-standaard wijzigingsverzoeken aan welke binnenkomen via je collega’s. Hierbij werk je met de nieuwste producten, zoals Microsoft Azure, Cisco Meraki netwerk, WiFi en Security oplossingen, Zebra Technologies, Honeywell en Datalogic.

Je krijgt veel vrijheid om je werk te doen zoals jij denkt dat je het beste resultaat behaalt op basis van de afgesproken project doelstelling en tijd. Vanzelfsprekend is een brede technische kennis vereist welke je up-to-date houdt door het volgen van trainingen, uitvoeren van testen en zelfstudie. Verder word je gestimuleerd mee te denken met collega’s en management over hoe we klanten nog beter kunnen ontzorgen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

Naast je technische expertise communiceer je gemakkelijk. De dynamiek van het werken voor verschillende opdrachtgevers daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s.

Afhankelijk van je ervaringsniveau heb je diepgaande kennis van

 • Automatische identificatie technieken (Barcode , RFID, Voice recognition, Voice Picking)
 • Android en Windows 10 en 10 Iot
 • Mobile Device Management tools (Microsoft Intune, Soti Mobi Control)
 • Actuele (draadloze) netwerktechnologieën
 • Switches (Cisco, HP etc.) en Firewall (Cisco, SonicWALL, Fortinet)
 • Airmagnet of Ekahau WiFi (Design en measure) tools
 • Microsoft Azure (evt. Microsoft Office 365)
 • Labelprinters en labelprint software.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een gezellige en informele werksfeer bij een ambitieus en groeiend bedrijf met een platte structuur;
 • Een stimulerende werkomgeving waar eigen initiatieven worden gewaardeerd en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen met diverse vakgerichte opleidingen;
 • Afwisseling in werk, typen klanten en locatie: bij de klant, op kantoor en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een marktconform salaris (4000-5500)met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en reiskostenvergoeding;
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak

 

 

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Nieuw-Vennep

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 128335

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer