Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

“Technical sales support”

WVI Professionals
Hilversum

Beschrijving:

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt calculeren, offreren en voorbereiden van reparaties voor onze afdeling Service. Je maakt hierbij de vertaalslag vanuit technische analyse en aanbevelingen uit het veld naar klantgerichte oplossingen.

 

Als technisch commercieel medewerker binnendienst fungeer je als schakel tussen verschillende afdelingen. Jouw voornaamste taak is het afhandelen van reparatieaanvragen met als doel optimale klanttevredenheid. Het gehele reparatieproces, van opname in het veld tot de uitvoering, valt onder jouw verantwoordelijkheid. Dit omvat onder andere engineering, calculeren, offreren, bestellen van materialen en instrueren van monteurs. Kortom, jij zorgt ervoor dat het werk juist en tijdig wordt uitgevoerd, van A tot Z.

Binnen ons team werk je nauw samen met service monteurs, field leaders, planning, magazijnmedewerkers en relatiebeheerders. Samen werken we efficiënt en doelgericht om onze klanten snel en efficiënt te bedienen. Als belangrijke schakel in onze organisatie heb je veel contact met zowel collega's als klanten.

 

Wij zoeken iemand die bekend is met de dynamiek van service binnen de liftindustrie. Je bent een goede teamspeler en in staat om prioriteiten te stellen, maar ook om tijdig om hulp te vragen. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en denk je mee waar nodig. Onze kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit, Veiligheid, Innovatie en Excellentie staan centraal in jouw handelen.

Functie eisen:

Wat maakt jou de perfecte match :

 • – Aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau.
 • – Ervaring in de liftindustrie; je 'spreekt' de taal van de monteurs.
 • – Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden (Nederlands en Engels).
 • – Communicatief sterk, klantgericht en doortastend.
 • – Affiniteit met techniek en in staat om passende oplossingen aan klanten te bieden.
 • – Het behouden van overzicht en het stellen van eigen prioriteiten.
 • – Proactief, vernieuwend en nieuwsgierig.

 

Wat bieden wij?

 • – Een fulltime dienstverband voor 40 uur per week.
 • – Goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro), inclusief prima pensioenregeling en 8% vakantiegeld.
 • – Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • – Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen en opleidingen.
 • – Een inspirerende werkomgeving op ons hoofdkantoor in Amersfoort.
 • – Werken bij een gezonde en groeiende organisatie met een informele cultuur waar persoonlijke benadering en contact hoog in het vaandel staan.
 • – Een hecht team van professionals, waarin behulpzaamheid, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We organiseren regelmatig sportieve evenementen en gezellige borrels.
 • – Veel ruimte voor eigen inbreng in een transparante, platte organisatie met korte lijnen.

 

Ben jij de technisch commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan nu met je cv en motivatiebrief!

Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 

Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 

Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Gegevens:

Locatie: Hilversum

Functie groep: Sales

Specialiteit: Overig

Ref nr: 132077

Contactpersoon:

Naam: Afraa Tahri

Email: sollicitatie@wviprofessionals.nl

Tel: +31 365254935

Solliciteer